Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kavvkaaka13

JAKIE KOBIETY WG WAS PODOBAJA SIE FACETOM?..

Polecane posty

Gość Kavvkaaka13

Figura twarz itd.Waszym zdaniem.

Gość Kavvkaaka13
I jesli chodzi o charakter.raczej spokojne i poukladane czy szalone "wariatki"?

Gość ziutasss
spokojne i ladne

Gość dobra mam rade
Każdy ma inny gust. Nie wiedziałaś o tym? Dla niektórych Angelina Jolie to pasztet. Ile ty masz lat dziecko? 12? Na jednorazową zabawę najlepsze są seksowne, tępawe blondynki. Na długotrwałą relację inteligentne, wartościowe kobiety. Tyle w temacie.

Do wyruchania szalone ''wariatki'' a na żonę spokojne i poukładane :classic_cool: Lecą na różne... w zależności od swoich własnych walorów albo może inaczej...od wyobrażeń nt. swoich walorów fizycznych jak i umysłowych :D Na pewno każdy na ulicy obejrzy się za długonogą blondynką/brunetką w odzieniu odsłaniającym to i tamto... ale czy każdy zdecyduje się do takiej ''uderzyć?'' Ano, nie..

Gość Kavvkaaka13
Dlaczego spokojne

Gość ziutasss
a po co mi wariatka? kobieta musi byc spokojna i ulegla. Nie musi byc specjalnie madra i na pewno nie blondynka.

Gość Kavvkaaka13
Wariatka w sensie lubiaca czasem sie zabawic na imprezie itd

Gość ziutasss
a aa to spoko, niech sie bawi, myslalem, ze chodzi ci o taka co sie awanturuje

ziutasss: ,,Nie musi byc specjalnie madra i na pewno nie blondynka. '' Pierwsza część zdania świadczy o tym, że sam masz niewiele do zaoferowania pod względem intelektu skoro nie musi być specjalnie mądra. Ha, ha a zapewne wynika to z twoich braków i obawy, że Cię przebije a ty będziesz co rusz wychodził na idiotę. Jesteś zakompleksioną, słabą jednostką. No i mam nadzieję, że druga część zdania to już rzecz czysto subiektywna a nie wynikająca ze stereotypowego myślenia, bo inaczej, trafiwszy na jakąś słowiankę, mogłoby się okazać, że byłbyś w lekkim szoku co do zawartości blond kopuły :D

Gość (...) kochana
piszecie o spokojnych i poukladanych, ja taka jestem i kolokwialnie mowiac kazdy sie ze mna nudzi i zrywa.

(...) kochana ,,piszecie o spokojnych i poukladanych, ja taka jestem i kolokwialnie mowiac kazdy sie ze mna nudzi i zrywa.'' Bo może trafiasz na takich, którzy jeszcze nie szukają dziewczyny na żonę, a do zabawy.

Gość ziutasss
trufelka nigdzie nie napisalem, ze jestem jakims intelektualista. Kobieta nie powinna byc ode mnie madrzejsza bo to by bylo troche dziwne. Idealem jest atrakcyjna, niezbyt madra, spokojna i latwa w zarzadzaniu brunetka, potrafiaca gotowac, zajmowac sie domem i dziecmi:) Wariatkom i jakims ambitnym niezaleznym babom dziekuje:)

Gość (...) kochana
Ten ostatni raczej chce miec zone, narazie jestem na etapie zdrowienia i analizowania, co znow poszlo nie tak.

ziutasss prosty chłop z Ciebie. Szukasz przeciętnej, mało wymagającej panny z powodów jakie podałam wyżej. Hah, potwierdza się reguła, że faceci boją się silniejszych babek, a już zwłaszcza ci, którzy sami nie grzeszą inteligencją. Boże, chroń mnie przed takimi. Gdzie ci mężczyźni...????

Gość ziutasss
Tak, jestem prosty chlop i co z tego? I nie szukam, bo juz dawno znalazlem :)

Gość Kavvkaaka13
a o wygladzie cos napiszcie np wysoka i chuda itd

Gość ziutasss
szczupla, sredniego wzrostu, ale nie za chuda

Gość ziutasss
tylek jest wazny i nogi

Gość Kavvkaaka13
Czyli mozesz podac np wage i wzrost

Gość znowu 10 osob pisze
takie z ktorymi mozna zrozumiec sie bez slow. wiadomo ze lepsza ladniejsza niz brzydsza. nie wiem co oznacza spokojna i poukladana jesli to kobiece okreslenie garkotluka polaczonego z wieloczynnosciowym odkurzaczozelazkiem to nie ma to chyba znaczenia. kazda osoba jest czasem spokojna a czasem zwariowana.

Gość ziutasss
182, 78

Gość ziutasss
aaa wage i wzrost kobiety? waga kolo 50-55, wzrost 165-168

Gość Kavvkaaka13
E taka wysoka heh..

Kavvkaaka13 jaki sens ma zadawanie takiego pytania i drążenie go? Rozejrzyj się na ulicy jak zróżnicowane pod względem wyglądu są pary. Większość to dobór na zasadzie pasztet-pasztet. Już z samego faktu, że większość ludzie jest po prostu brzydka a jednak czynnik pierwotny zwycięża (czyt. przetrwanie gatunku). Spójrz na współczesnych mężów i żony po 30 - za głowę idzie się złapać myśląc jakim cudem jeden spodobał się drugiemu. Za naszą radą nie zrobisz z siebie idealnej kobiety, która spodoba się każdemu mężczyźnie. Jeden lubi blondynki, inny brunetki, jeden inteligentne i ambitne, inny tępe i rodzące dzieci w milczeniu (przykład ziutasss). Bądź sobą, jakiemuś na pewno wpadniesz w oko. Temat uważam za wyczerpany. 🖐️

Gość Kavvkaaka13
168cm 53kg myslisz ze dobrze?

Gość ziutasss
168 to wysoka? bez przesady. No od 163 niech bedzie w takim razie

Gość ziutasss
no pokrywa sie z moim idealem, wiec idealnie sie wpasowalas;)