Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemsobieityle

Odchudzanie grupowe?

Polecane posty

Gość jestemsobieityle

Dziewczyny zastanawiam się czy jest coś takiego jak odchudzanie grupowe? W sensie ze kilka osób idzie gdzies do przychodni/poradni i wspólnie się odchudza? Wspiera, uczy się jak prowadzić dietę itp. Szukałabym czegos takiego bo mam chłopaka który sabotuje moje odchudzanie i musze miec jakies wsparcie, motywacje. Dzieki za odp

Bo chodzi o to, że mam dużą nadwagę. Mój chłopak też. Ale jemu nie przeszkadza to, ze oboje jesteśmy młodzi i mamy tyle tłuszczu i nadmeirnych kilogramów. I za każdym razem jak zaczynam dietę to ją łamię bo nie mam motywacji i on mi cały czas podrzuca jakieś fasfoody. I myslalam, ze może taka grupa wsparcia czy gdybym zrozumiała na czym dieta polega to takie coś mi pomoże wytrwać.

Gość ljhbv
mnie wystarcza tutaj pisanie na kafe i wsparcie dziewczyn i dajemy rade :)

Gość georgiafromheaven
http://vanillasky.com.pl/odchudzanie_par.html Tu masz coś takiego. I odchudzanie z przyjaciółkami. Wystarczy pogrzebać trochę w necie. A jeśli facet sabotuje odchudzanie mimo że masz nadwagę to kopnij go w ****, bo robisz to przede wszystkim dla zdrowia

a skąd jesteś? bo ja jestem z Bydgoszczy i jest u nas grupa odchudzających się:) koleżanka w niej uczestniczyła i była bardzo zadowolona