Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z patologiaaaa

patologia sie rozwija

Polecane posty

Gość precz z patologiaaaa

u mnie w klatce patologia urodziła siódme dziecko, by to wuj zastrzelił, tej babie winni cipę zaszyć

Gość tjtjkrkkyrryk
jak rodziłam to bylam w szpitalu z laską która też urodziła 7 dziecko, dziewczyna miała 28 lat i od 18 r.ż jest matką, rodzi dzieci same córki. Na dodatek do 20 t.c. nie wiedział ze jest w kolejnej ciązy brała tabletki anty, karmiła piersią poprzednie dziecko. Lekarz powiedział jej ze zachowuje sie jak nastolatka.

A wczym ci to przeszkadza????????????? Jezu jak sie potrafia wjebac w cudze zycie.... Ja znam kobiete która ma 8 smioro i nikt z tego powodu nie piszę i nie mowi ,że patologia.

według co po niektórych też jestem patologia..:P dla mnie patologia to tam gdzie są awantury alkohol libacje rekoczyny czy mały burdel dzieci chodzą brudne głodne nie chodzą do szkoły.... to patologia ale jeśli to normalna rodzina ale zycie np skromnie to nie nam to oceniać...

Gość tez precz z patologiaaa
a kto normalny rodzi tyle dzieci, to tylko patologia sie rozwija, do tego ja mam na osiedlu też taką patologię, rozrabia, ze hej, całe osiedle i okolica się ich boi. Tez jestem za tym aby patologię utylizować w pierwszej kolejności głupią matkę a później ojca

ciekawa jestem czy swoją córkę gdyby miała takie życie też byś z utylizowała.... patologia to też bogata rodzina z jednym dzieckiem które z braku uwagi rodziców ćpa na przykład:)