Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mella:*

ale jestem sliczna poprostu IDEALNA!

Polecane posty

Gość Mela:*
Po prostu zapamietam spoko.a co do wpiepszam to wydaje mi sie ze dobrze ale kit z tym nie czepiaj sie o takie male bledy bez przesadyzmu

Gość HazyShadeOfWinter
A dziekuje, dziekuje :) Teraz siegaja juz talii, mysle czy nie przefarbowac na taki szmaragdowozielony...

HazyShadeOfWinter: to ladnie waga spadla:* gratuluje:* nom male spoko ale lezac na plecach i przypominac 14letniego chlopca to juz nie fajnie:) 76cm w cyckach a 66pod nimi wiec jak widzisz stercza tylko sutki hahaha:D autorko wyjasnienie czepiania masz wyzej:)

Gość HazyShadeOfWinter
Ej laski, a tatuaze macie? :D Pochwalta no sie! :D

Hazy shade gdzie mozna zobaczyc twoja fote?

Hazy jak takie farby sie robi? ale pytanie ja mam 3 tatuarze, tragusa i kolczyk w pepku w planie 4 tattoo ale nie znam swojej grupy krwi;(

Gość HazyShadeOfWinter
Ja mam jakies 105cm w cyckach, 77 pod cyckami, 70 w talii (na chwile obecna), i 100 w biodrach. Dziwna mam te figure, ostatnio sporo schudlam, skora na brzuchu tez troche kuzwa wisi, czekam az sie wchlonie :/

Ja mam mala lapke na dole na brzuchu i kroliczka playboya na ramieniu

Gość amozeby
tak fotka bo to wszystko to takie czcze gadanie, nie uwierze jak nie zobaczę

Hazy ale biust zazdrocha:* wow niesamowity a brzuszek sie wchlonie:) lato idzie bedziemy sie wiecej ruszac i bedzie ok:) heh a dziewczyny moze wiecieczy skakanka wyszczupa nogi czy jeszcze gorzej je "rozepcham"?

Aha heh wlosy ladne takie ale kolor jak dla mnie nie fajny

Gość HazyShadeOfWinter
Farba nazywa sie Crazy Color. Maja w ciul kolorów. :) Mój kolor to Sky Blue. Ja mam 2 tatuaze- ptoka na zebrach i logo zespolu Lifelover na nadgarstku (zrobiony wczoraj) piercing- nos, oba sutki, pepek i Inner Labia... xD a tutaj link do farb: http://www.crazyhaircolour.com/

Chcialabym jeszcze cos na dole na nodze ale boje sie tam robic

A kolczyka mam w pepku i jezyku i w nosie mialam ale juz nie nosze i zaroslo

Gość HazyShadeOfWinter
Wszystko z obciazeniem, czyli pakowanie albo bieganie, (nie wiem jak z plywaniem) sprawia wzrost miesni, ale tez zanik tluszczu. Skakanka to male obciazenie wiec nogi powinny sie ladnie wyszczuplic :) oczywiscie moge sie mylic, ja pakuje z ciezarami, plywam i uprawiam pole dancing.

A co do wlosow to nie podobaja mi sie takie crazy kolory heh wole naturalne ale dlugosc swietna

dzieki za link Hazy:* a wiec ja mam tak przy kosci biodrowej krolik playboya:) na ledzwiach czerwony napis respect kumpela sie uczyla dziabac i to jej pierwszy tattoo:) troche brzydki ale mam sentyment chociaz nie raz sie zastanawialam czy nie przykryc go czyms:) na zebrach mam PER ASPERA AD ASTRA no i kminie wlasnie ta grupe krwi na nadgarstku:) Hazy fane tatuaze, jeszcze jakis planujesz? To wciaga jak hmm dragi, fajki?! xD

Gość HazyShadeOfWinter
Ja chcialabym jeszcze jeden tatuaz na cale udo- mianowicie jakas scene z bitwy czy cos, no wiecie, wojowniki smoki wikingi chuje muje dzikie weze :) Ale mnie to boli jak cholera i chyba odgryzlabym swojemu chlopakowi ucho z bólu (moj partner robi tatuaze i skubaniec jest w tym swietny)

Hazy tylko bez obrazy pole dancing to slynny taniec na rurze?? WOW jestes niesamowita. tez chce:D

Gość HazyShadeOfWinter
Per aspera ad astra... a ja mialam sobie wydziergac PER VAGINAM AD ASTRA xD no ale az tak zryta chyba nie jestem... :D

HazyShadeOfWinter: to Ty rock girl jestes:) nie bede sie licytowac ale pomysl co ja przechodzilam jak mialam robiony na zebrach a zebra mozna liczyc u mnie z odleglosci metra;)

Gość HazyShadeOfWinter
Owszem, taniec na rurze :) tancze juz od roku, wlasnie to byla moja motywacja zeby schudnac. Zapisalam sie najpierw na kurs, zrobilam 3 levele i zakupilam wlasna rure na ktorej teraz lata cala familia lacznie z moim 3 letnim braciszkiem i moim tatuskiem ktory spedza mnostwo czasu do góry nogami. :)

Gość amozeby
no tak sie przechwalacie dajcie fotki piękności

PER VAGINAM AD ASTRA: padlam:) haha:D dobry pomysl:) hmm:) ostatnio jak u kumpla w studiu bylam to robil typowi dziare kosiarki nad wlosami lonowymi:)

Gość HazyShadeOfWinter
no taki maly metal zrobiony z zelaza stali i tytanu :) Boze, na zebrach jak mnie dziaral to myslalam ze zjem wlasna stope, przysiegam, boli jak jasna cholera!

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
19 lat i matura za rok? Noo, to w ktorej klasie kiblowalas? ;ppp

hazy coraz bardziej mnie zaskakujesz:) niesamowita dziewczyna musi z Ciebie byc:) do kogos wyzej z tymi zdjeciami:) ja juz nie raz tu napisalam ze nie jestem piekna, mam kilka kompleksow troche wad wiec nie ma tu czego wstawiac:) akceptuje sie smieje sie z braku biustu i jestem szczesliwa mimo wszystko:)

Gość HazyShadeOfWinter
moj kolega ma taka usmiechnieta buzke na lewym posladku :D Tez ludzie maja pomysly... mysle czy by nie wytatuowac imienia mojego przybranego 3 letniego braciszka w alfabecie runicznym na nadgarstku. Wlasnie przylazlo toto do mnie i sie przytula, skubaniec jeden :D