Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monistkam

co z tym chlopakiem???

Polecane posty

Mój chlopak jest zwolennikiem tzw:cichych dni.Nie odzywa sie do mnie od 1-10 dni,powtarza sie to notorycznie....nie daje sie przeprosic (chociaz nie ma za co)ani dotknac-to pogarsza sprawe...a ja nie mam komu sie wygadac..opowiedziec o swoim dniu..taka hustawka nastrojowa trwa od 3 lat...co ja mam robic???

mieszkam z nim więc dlatego mam problem..bo jak odejde to juz bedzie definitywny koniec...te ciche dni to wlasciwie jego jedyna wada ale juz kur...mam dosc

"te ciche dni to wlasciwie jego jedyna wada ale juz kur...mam dosc" to po cholerę dalej z nim jesteś ? może dla pieniędzy siedzisz ?

moze nie przejmowac sie? jak zrobisz to samo ale dluzej , zrozumie:)

nie dla pieniędzy ,jestesmy na tej samej stopie finansowej...moze i dusi w sobie emocje..ale juz powinien sie nauczyc zyc normalnie

Gość seeeyou
nie odzywa sie od 1-10 dni? to nie jest chlopak dla Ciebie! on powinien w jak największym stopniu zabiegac o kontakt z Toba, jesli kocha. widocznie mu nie zalezy albo sie wypala.. niestety... prawda jest bolesna.. nie trać czasu na niego! rozstancie sie... troche poboli.. az w koncu znajdziesz tego odpowiedniego, ktory straci dla ciebie glowe.

seeeyou ale najgorzej sie boje ze jak odejde,to bedzie potem wydzwanial a ja sie znowu nabiore..juz kiedys tak bylo...jestem chora bo go kocham..;/