Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikasmirna

Zarty faceta

Polecane posty

Gość monikasmirna

Mam wspaniałego faceta ale ma jedna wade. Ma nietypowe, sarkastyczne, ironiczne poczucie humoru. Ostatnio bylismy na przyjeciu. Nasz wspolny znajomy wznosil toast i mowi - za wszystkie piekne kobiety. A moj facet na to - a co? Przyjda to jakies? Dodam tylko ze przy stole bylo kilka par i oczywiscie ja....

Gość zablokujcie tego idiote!
Hahaha dobre :-D

Gość facet z poczuciem humoru
Ci się trafił, ale nie sądzę, aby kogokolwiek obraził. Jesteś przewrażliwiona.

Gość dsdsdsdsdsdsd
Swietny zart, bardzo inteligentny, wiekszosc kobiet nie smieszy bo kobiety z reguly sa glupie

na Twoim miejscu,odwdzięczyłabym sie tym samym zartem..nie od razu..ale za jakis czas

Gość dsdsdsdsdsdsd
To jest sarkastyczne poczucie humoru, widac ze ktos tu nie ma dystansu do siebie

Więcej bym go nigdzie nie wzięła na Twoim miejscu...

Gość fohfao
hehe ja bym odpowiedziala ze przyszlyby jakby mial w czym wybierac i wtedy popatrzylabym na mezczyzn ;> w sumie tak tylko zartuje z moim i jestem pawniczka wiec to moja "wada" zawodowa-sakrazm :D

Gość fohfao
przepraszam prawniczką*

nie widze tu nic szczegolnego, zeby podniesc do rangi problemu.

Gość dsdsdsdsdsdsd
sarkazm - wada zawodowa prawnczek? prawniczki z reguly sa bardzo tepe i bez poczucia humoru

Gość takie tam duperele nic więcej
Moim zdaniem żart kompletnie nie na miejscu. Ten twój facet to zwykły prostak :( Jeszcze kilka takich "żartów" i przestaną was znajomi zapraszać.

rownie zydzi, blondynki ltc powinny sie obrazic na swiat za to ze mowi sie o nich kawaly

Gość czerwona_porzeczka
I w ten sposób żartuje fantastyczny facet? Polemizowałabym, że jest choć trochę fantastyczny.

Gość inteligentna kobietka
Zart bardzo dobry i inteligentny. Oczywiscie wielu osobom, sie nie podoba z powodu braku inteligencji - norma

Gość gimnazjalistki sie obrażają
za takie żarty :D

Gość fohfao
to chyba nie znasz normalnej prawniczki :) znasz jedynie te zadufane w sobie panie, ktore zjadly wszystkie rozumu :)

Gość koniczynka zielona w maju
Ten żart jest dobry, ale już tak stary, że nie śmieszy; obrażona nim baba jest głupia, zakompleksiona i płytka jak zlewozmywak :O Nie znoszę takich nadętych księżniczek :P

Gość dsdsdsdsdsdsd
fohfao Znam wiele prawniczek i niestety to nie jest norma. Wygladasz na wyjatek, albo sie tylko tak chwalisz, raczej to drugie

Gość iwan patajewicz
stare to ja znam wersję -wypijmy za zdrowie pięknych pań i tych tutaj obecnych:D:P

Gość czerwona_porzeczka
Jeśli uważacie ten żart (?) za inteligentny, to chyba nie słyszeliście w życiu inteligentnego żartu. Inteligentny żart porusza intelekt i budzi śmiech, ten natomiast jest wyjątkowo prosty (typu przychodzi baba do lekarza, a lekarz też baba). Co w nim jest inteligentnego? Jak jesteś inteligentny to inteligentnie wytłumacz. Podoba się pewnie niektórym facetom, u kobiet raczej wzbudzi niesmak i trzeba nie mieć kompletnie wyczucia, by tego nie czuć.

Gość figurantka z marsa
Jestem kobietą i mnie śmieszył, ale ja nie mam wyimaginowanej korony na głowie i kija w dupie :P

Oj babki-nie napinajcie się tak.. Dowalił koleś i tyle.Mnie rozśmieszył-szkoda,że Monika nie znalazła riposty na taki tekst.

Gość dsdsdsdsdsdsd
czerwona_porzeczka Nie da sie napisac co w nim jest inteligetnego, on po prostu taki jest. Oosba inteligentna to zauwazy, a nieinteligentna nie i bedzie uwazac go za slaby