Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia babababa

nudna praca-przemowcie mi do rozumu

Polecane posty

Gość glupia babababa

od lipca pracowalam w handlu na fajnym stanowisku. wyjazdy do roznych miast, kontakty z ludzmi. jestem taka, ze nie usiedze w miejscu, musze sie ruszac, zmieniac otocvzenie, jezdzic. robilam fajne rzeczy, duze sprawy, bylo ekstra. tydzien temu baba z centrali, z biura, zaszla w ciaze i poszla na zwolnienie. siedze na jej miejscu. wpinam papiery do segregatorow, daje pisma do podpisu, masakra. a przede wszystkim jestem zamknieta w biurze. stracilam energie do zycia. dusze sie, chce gdzies pojechac, cos robic. praca nudna, ale dobrze platna, malo sie w niej robi (dzis moze 2h pracowalam, reszta net) ale ja nie jestem leniem co lubi siedziec na dupie. wolalam poprzednie stanowisko, nawet prace po godzinach. ta kobieta, ktora zastepuje nie wroci po macierzynskim, wiec mam kilka lat byc za nią. w firmie mysla że to dla mnie super i awans, zamiast tuąłczki - cieple biuro. Ale mnie to nie satysfakcjonuje, rzygam tymi papierami. tysiace ludzi nie ma pracy, wiec nie powiem szefowi zeby spadal, ale jest mi tak zle

Gość glupia babababa
myslicie pewnie ze jestem glupia, a ja sie kisze

Gość Sikoreczka z pudełeczka
nie wiem jaki masz problem. Powiedz ze chcesz wrocic tam gdzie bylas a niech kogos innego dadzą na Twoje miejsce albo nowego zatrudnią. Albo się kiś i nie marudź. Albo to zmień.

Gość glupia babababa
nie chca sie zgadzic

Wiem co czujesz. Mam to samo, czujesz ze życie Ci przed oczami ucieka. Każdą sekunda jesteś myślami gdzieś indziej. Napisz co z tym zrobiłaś??? Jak sie teraz masz? Moze i mnie zmobilizuje