Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamciatka5634

18latka...

Polecane posty

Gość mamciatka5634

mam 17letnia córke tj. w październiku skończy 18lat. ma ona 22letniego chłopaka pozwalam jej na wyjścia do 22.00 i na przebywanie jego u nas do 22.00 , nie liczą imprez o których mi wczesniej mówi. ostatnio zaczęła się buntować co do tej umownej godz. 22.00... twierdzi ze od października i tak sama będzie o niej decydować skoro jej teraz nie chce popuścić pasa. powinnam jej pozwalac na wiecej ?

Gość szz
Nie wiem , czy to dla ciebie ważne, ale ja będąc w wieku twojej córki miałam taką samą dyscyplinę w domu. W domu musiałam byc o 21 albo 22 jesli to była jakaś szczególna okazja albo uprzedzałam od tygodni że np ide na urodziny znajomych. Miałam z tego powodu kompleksy bo w takich godzinach ludzie zazwyczaj dopiero się schodzili. Ze wszystkich spotkań i wyjśc musiałam wracać pierwsza, wiele mnie omijało, uchodziłam za nolife. Z czasem przestałam chodzić na różne spotkania towarzyskie i imprezy bo nie widziałam sensu w tym żeby iść tam, posiedzieć 30 min i wrócić kiedy inni bawią się do rana. Wykruszyły się znajomości, straciłam znajomych. Po 18 niby mogłam wracać później, a nawet o tej godzinie co chce (po uprzedzeniu, żeby się nie martwili) ale juz nie miałam z kim.

Oczywiście, że powinnaś. O tej porze się dopiero ludzie schodzą.