Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie którzy nie zdali matury

Ludzie którzy nie zdali matury to nie oszukujmy się

Polecane posty

Ludzie którzy nie zdali matury to nie oszukujmy się nic sobą nie reprezentują no może jak są jeszcze po technikum ale jak nie dostaną dyplomu technika to też już nie mogą sobą nic konkretnego reprezentować. A jeszcze jakie ci ludzie mają wymagania, domagają się dobrej pracy w biurze za dobre pieniądze, na kierowniczym stanowisku. Np. moja koleżanka chodziła do technikum nie zdała matury, więc powiedziałam jej że ma wykształcenie podstawowe a jak zda egzamin zawodowy to będzie miały wyksztalcenie zawodowe a ona powiedziała mi że bez względu na egzamin maturalny czy zawodowy ma wykształcenie średnie i pokazała mi świadectwo. Nie mogę w to uwierzyć, jestem w szoku

Gość Thunderbolt Typhoon
To prawda. Świadectwo ukończenia LO jest dokumentem poświadczającym wykształcenie średnie.

Moja kolezanka bez matury po liceum dostala prace w sluzbie zdrowia jako rejestratorka Moj kolega bez matury po ogolniaku humanistycznej klasie dostal robote w salonie play Kolezanka zostala recepsjonistka Wkurza mnie to ze ktos nie potrafi zdac matury nawet na 30%

Gość Thunderbolt Typhoon
Bo może to nie jest kwestia intelektu tylko tego że się opierdalali całe trzy lub cztery lata.

Gość brunet196cm
a ty po studiach bedziesz 5 lat szukala pracy chyba ze dasz dooopy

No wlasnie i to tez jest wkurzajace. Ze ktos uczyl sie , pracowal na swoj sukces a stanowisko zabiera im jakis chloptas czy dziewuczka bez szkoly i zabiera im stanowisko.