Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaja_86

Chiński kalendarz płci dziecka

Polecane posty

Marcysia jeśli zaszłaś w ciążę w kwietniu będzie chłopczyk, maj dziewczynka, czerwiec- lipiec chłopczyk, sierpień dziewczynka, wrzesień-grudzień chłopczyk. Pozdrawiam:)

Gaja nie pomyliłaś się co do chłopców. Jeszcze nie wiem jakiej płci jest moje trzecie dziecko, ale mam nadzieję że to córeczka.

Hey GAJA. Byłam dzisiaj na USG i okazało się że twój kalendarz nie pomylił się, a ja miałam cichą nadzieję że popełnisz błąd. Będzie druga córka. Może trzeci bedzie synek. Napisz mi proszę prognozę na 2013 i 2014. Jeszcze raz dziękuję Ci Kochana:)

Miriam na synka w 2013 masz: styczeń, marzec i grudzień. W 2014: styczeń, marzec i grudzień. Powodzenia

Dziękuję Ci Kochana jesteś niezastapiona. Pytałam na innym forum taką gosie i źle mi wyczytała. Napisała ze w jej trzech kalendarzach ??? córki mi wychodzą a mam dwóch synów. jeszcze raz pozdrawiam

Gość mametta2266
to ja też prosiłabym bardzo - co będzie: poczęcie kwiecień br. moja data ur. 3.10.1986. Strasznie jestem ciekawa;)

Gość moon1221
ur. 15.11.1987 , kwiecień 2012

Gość kiki121
ja grudzien 86 planuje staranka w ten tydzien. Napisz z ciekawosci co mi wychodzi...

Marcelina u Ciebie wychodzi dziewczynka. Pozdrawiam :)

mametta wg kalendarza spodziewasz się córeczki. Pozdrawiam serdecznie:)

kiki121 jeśli zajdziesz w ciążę w tym miesiącu masz duże szanse na córeczkę. Pozdrawiam:)

Gaja usg i twój kalendarz pokokazują że bedę miała dziewczynkę. Więc mi dobrze wywróżyłaś. dobra w tym jesteś. Pozdrawiam cię serdecznie.

Lekarz powiedział mi ze na 80 procent bedzie córeczka. Wiec kalendarz jest OK. Bardzo ciekawe co tu czytam. Widze ze już wielu kobietą pomagasz w planowaniu płci dzidzi. Mam kilka koleżanek co tez sa nim zainteresowane. Napisze pózniej ich daty. papa

Proszę o sprawdzenie 1. data ur 12.04.1977 - poczęcie 12.1999 - poczęcie 07 lub 08.2003 - poczęcie 11.2011 2. data ur 16.05.1979 - poczęcie 12.2009 - poczęcie 03.2012 3. data ur 24.06.1983 - poczęcie 07 lub 08 2011 4. data ur 01.07.1982 - poczęcie 09 lub 10.2011

marcelina ale zadanie mi postawiłaś:) Ale czego ja nie zrobię dla Was kobietki:) więc... 1. córka; lipiec córka, sierpień syn; syn 2. syn; syn 3. syn 4. wrzesień syn, październik córka daj znac czy kalendarz się sprawdził. Pozdrawiam

gaja wyczytałaś prawie dobrze:) Nr 1 ma córkę córkę i syna, nr 2 ma dwóch synów, nr 3 ma córkę, nr 4 ma syna. Gratuluje!!!

Gość jeszcze ja poproszę
moja data ur. 17.12.1985 jeśli zajdę w ciążę w czerwu to co nam się urodzi? :D

Witaj Mam juz dziecko i chciałabym drugie ale przeciwnej płci. Moja data urodzenia to 10 styczeń 1986 rok. Pierwsze dziecko zostało poczęte w maju 2010 roku. Zgadnij proszę jakiej płci mam dziecko. Napisz mi prognozę do końca roku. Dziękuję BARDZO!!!

jeszcze ja poproszę Jeśli zajdziesz w ciążę w czerwcu, urodzisz synka. Pozdrawiam:)

viola wg kalendarza masz córkę. Na synka w tym roku masz tylko czerwiec i sierpień. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość niebieskamonia
ja też poproszę data urodzenia 3.11.1981 miesiąc poczęcia maj 2012

niebieskamonia u Ciebie wychodzi córeczka. Pozdrawiam:)

Gość Francoise
witaj Gaju hum interesujace;?) więc moja data urodzin 27.01.74 dziecko poczęte w kwietniu br czekam niecierpliwie na odpowiedź pozdrawiam

Francoise u Ciebie wychodzi, że spodziewasz się synka. Pozdrawiam:)

Gość Francoise
dziekuję;)no zobaczymy czy masz rację;) ciekawe czy podasz prawidłowo płec moich dzieci 1-wsze poczete listopad 1992 2-pażdziernik 1997 3-marzec lub kwiecień 2000 jestem bardzo ciekawa!