Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaja_86

Chiński kalendarz płci dziecka

Polecane posty

Francoise więc... pierwsze dziecko wg kalendarza to syn, drugie syn a trzecie jeśli w marcu to syn w kwietniu córka. Daj znac czy się sprawdziło:)

Gość Francoise
oj nie...zasmuciłas mnie ale czytałam,że wg amerykanskich badań ta metoda ma sprawdzalnośc 85 % więc ja jestem tym wyj atkiem 1-córka,2-córka ,3-syn ale bardzo ci dziękuję dla mnie nie ma znaczenia płeć ale lubię takie czary-mary;) spokojnej nocki

Nie ma powodu do smutku:) Fajnie, że masz taką gromadkę. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Gaju Kochana fajnie że założyłaś ten temat. Urodziła się 12.04.1989, pierwsze dziecko poczęte w lipcu 2010. Jestem w ciąży i mam za kilka dni wizytę i pewnie dowiem się płci ale chcę wiedziec wczesniej wiec pisze do ciebie. Poczęcie styczeń 2012. napisz proszę!

onakonin dziękuję za miłe słowa:) Wg kalendarza wychodzi, że w domu masz córeczkę a w brzuszku masz synka:) Pozdrawiam

Hejka Gaja. Proszę oblicz: ur. 10.03.1985/ luty 2012 :) :)

Gość olaagabartek
gaju jak wiesz mi Twój kalendarz bardzo pomógł. Teraz proszę Cię w imieniu siostry. Planuje ciążę i bardzo chce synka. Urodziła się 9 pażdziernika 1983 roku.

Gość wqertyujh
27.12.1980r/styczeń/luty 2012

witaj olaagabartek. Miło mi, że mogłam Ci pomóc. W tym roku siostra na synka ma lipiec, sierpień i wrzesień. Pozdrawiam

wgertyujh Jeśli zaszłaś w ciążę w styczniu to synek a w lutym córka. Pozdrawiam

milutkamaja Witam, w tym roku na synka masz : czerwiec, lipiec i grudzień. Pozdrawiam serdecznie

Gość witam a mi co wychodzi
data ur 17-08-1989 data poczęcia styczeń 2012

Gość Maggie___
Witaj Gaju! Tak sobie czytam i chetnie wlacze sie w zgadywanki. Moje urodziny to 16 wrzesnia 1983. Pierwsze dziecko poczete bylo w lutym 2011. Wedlug jednej dziewczyny, ktora tez opierala sie na kalendarzu plci nie sprawdzilo sie. Ciekawa jestem czy Tobie uda sie odgadnac jakiej plci jest moje dziecie :) i prosze rowniez o mala podpowiedz ktore miesiace w tym roku bylyby dobre na poczecie chlopca. Dziekuje i pozdrawiam.

Maggie witaj, Dziecko poczęte w lutym 2011 to synek. W tym roku na synka masz: lipiec, sierpień i wrzesień. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość gaja gaja pomóż
pomóż proszę: Urodziłam się w lutym 81 roku, w ciąże planuje zajśc lipiec,sierpień, wrzesień. kto wychodzi?

pomagam:) lipiec- córka sierpień- córka wrzesień- córka Pozdrawiam:)

Gość SSamanta111
gaju powiedz mi prosze w jakich miesiacach w tym roku moge się starac o corke?i jeszcze na przyszly rok jak bys mi powiedziala w jakich miesiącach by wypadała corka,wiesz tak w razie gdyby w tym roku sie nie udalo zajsc w ciaże ;-) mam juz jedno dziecko w domu poczete w lutym 2010 roku,pewnie wiesz jaka plec?Ja sie urodziłam 17.04.85 pozdrawiam cieplutko i czekam na odpowiedz

SSamanta111 witaj, na córeczkę w tym roku masz czerwiec i listopad. W 2013- styczeń, marzec, kwiecień po urodzinach, maj, czerwiec, listopad i grudzień. Wg kalendarza w domu masz córeczkę. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość SSamanta111
Dziekuje Gaju za odpowiedz,w tym roku male szanse na corke,wieksze w przyszlym ;-)W domu mam synka wiec coś nie pasuje,moze mnie ten kalendarz nie dotyczy :-(zobaczymy jak bedzie z drugim dzieckiem.Dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam

Gość Maggie___
No i u mnie tez kalendarz sie nie sprawdzil, bo urodzilam coreczke. Zobaczymy jak zgadywanie sprawdzi sie w drugiej ciazy.

Samanta i Maggie muszę przyznac, że w Waszym przypadku wiedziałam kogo macie już w domku...nie trudno się domyślec, że chcecie parkę. W takiej sytuacji sprawdzam kilka kalendarzy. I uwierzcie, że w każdym Samancie wychodziła córka w domu a Maggie synek:) Pamiętajmy to tylko zabawa ale w większości się sprawdza. Muszą byc wyjątki dla reguły:) Pozdrawiam obie mamusie bardzo serdecznie.

Gość Kamisai8162
gaja pomóż_86 Chcę synka,bardzo chcę,kiedy się starać ? urodziłam się 23.01.1985

Gość rocznik90
sierpien 1990 marzec 2012 jakiej plci mam dzidzi? :)

Kamisai witaj, na synka masz lipiec, sierpień, wrzesień, październik i grudzień. Pozdrawiam serdecznie:)