Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franka_xxx

Bóle brzucha/ciąża

Polecane posty

Gość Franka_xxx

Spóźnia się okres 4 dni, zawsze był regularnie. Od 5 dni boli mnie brzuch jak na okres, pare razy miałam lecieć do łazienki bo ból był taki że już myślałam że zaraz poleci okres. Boli 5 dzień a okresu nie ma, już nawet się nim nie przejmuję bo wiem że nic nie poleci. Mój chłopak mówi że pewnie jestem w ciąży, bo ciągle płaczę, i zamiast jeść czekoladę kilogramami jak zwykle mam do niej wstręt. Czy możliwe jest bym była w ciąży jak ten brzuch tak boli? Nie chce mi się w to wierzyć. Postanowiłam,że jeśli nie dostanę do piątku to zrobię test. Czy któraś z Was też miała takie bóle i okazało się że jest w ciąży? Dziękuję i pozdrawiam.

Gość miszkowata
Miałam silne bóle brzucha, skręcało mnie, paskudztwo :O ale ja już wtedy wiedziałam o ciąży na 100% Test możesz już zrobić, skoro 4 dni nie masz okresu.

Gość hgbbghg
ja tak właśnie mam

Gość Franka_xxx
Ciągle nie dopuszczam myśli o ciąży, bo te bóle są jak te podczas pierwszego dnia okresu! Od 5 dni czuję się jakbym go miała, ale krwi ni widu ni słychu. Czy naprawdę tak czasem bywa? Czy to nie zagraża dziecku/zarodkowi??

Gość miszkowata
Tak bywa, jeśli nie masz krwawienia, to nic nie powinno zaszkodzić, chociaż ja dostała na te bóle leki. Rób test, to będziesz wiedziała, na czym stoisz. Po co czekać?

Gość ToIJa
Bolal mnie strasznie brzuch, czyli tak bywa :)

Gość Franka_xxx
Czekam bo ciągle myślę ' no pewnie jutro będzie' to na pewno jutro, albo 'czasem się kobietom spóźnia'. Tak wiem, nie powinnam zwlekać, tym bardziej że palę i lepiej szybko przestać. chociaż już mnie od papierosów odpycha jak sobie tylko pomyślę , że jednak mogę być w ciąży.

Gość hgbbghg
a masz w ogóle podstawy by bać się ciąży? nie zabezpieczasz się?

Gość miszkowata
Możesz, ale nie musisz być w ciąży. Jeśli uprawiałaś seks w dni płodne bez zabezpieczenia, to jest duża szansa.

Gość Franka_xxx
Nie zabezpieczamy się od roku. Nigdy jednak nie skonczył w środku jedynie tuż przed okresem. kiedy wiem że można. Chłopak mój to już skacze ze szczęścia, ja wolę być bardziej powściągliwa. Ale tak rozmawiając z wami stwierdziłam, że może zaraz polecę kupię test, mogę go zrobić zaraz jak wrócę czy lepiej rano?

Gość Franka_xxx
będę ,nie będę - nie będzie tragedii.. Nie boję się żadnej opcji,

Gość hgbbghg
ja bym zrobiła rano, ale teoretycznie po terminie @ powinien być pewny nawet teraz. Kup dwa na wszelki wypadek;)

Gość miszkowata
Możesz w sumie zrobić teraz, chociaż lepiej z rannego moczu. Ale skoro zawsze kończył poza tobą, to jakim cudem miałabyś być w ciąży? :D No chyba, że ci się tym razem owulacja bardzo przesunęła.

Gość Franka_xxx
No już mam testy, dwa są, zrobię jeden dziś a drugi ewentualnie rano. Chociaż nadal myślę, żeby poczekać do jutra z oboma. Już sama nie wiem.

Gość miszkowata
Jeden zrób dzisiaj, drugi jutro, jak będziesz niepewna wyniku.

Gość zoskasamosskja
rób kochana , jak okres ci sie spoznia to obojetnie o jakiej porze dnia zrobisz , ja bym nie wytrzymała z ciekawosci , i dlatego zrobiłam tydzien przed terminem @

Gość Franka_xxx
Poczekam aż mi się siusiu zachce. zoskasamosskja - I co? test pozytywny? Ja ciągle mam złudzenie że okres przyjdzie, bo mnie ten brzuch tak boli... I (moze) mydlę sobie oczęta że nie ma sensu robić. Ale nigdy nie bbolalo mnie tyle przed okresem, poza tym mam cholernie drażliwe piersi i sutki, nie mówiąc już o ich rozmiarze- wylewają się z D, a mam C.

Hej, ja właśnie jestem w podobnej sytuacji. Wczoraj miałam dostać @, nie dostałam, brzuch mnie boli jak na @, mam biały śluz. Test mi wyszedł wczoraj negatywny i sama nie wiem, o co chodzi...Staram się z mężem o dziecko.

Gość marzena55592
moim zdaniem to ciąża bo niby jakim cuden nagle z C masz duże D!?

Gość kkkkokoeurospoko
tez tak mialam, jestem w 24 tyg ciazy

Gość miszkowata
Heh, a skąd ciąża bez wytrysku w pochwie? :P

Gość zoskasamosskja
pozytywny:) teraz jestem w 16 tyg, i tez ciagle mnie bolał brzuch i latałam sprawdzac czy nie ma krwi, takze obstawiam ze jestes w ciazy!! daj znac!

Gość marzena55592
zoskasamosska a w którym tyg upewniłaś się że to jednak ciąża?

Gość Franka_xxx
Czasem było w ostatniej chwili, nigdy do tego nie przywiązywaliśmy wagi naprawdę! Oboje chcemy mieć dziecko,może nie koniecznie teraz, ale wychodzę z założenia, będzie to będzie i będę szczęśliwa, nei będzie to jest czas. Ale nie chcę się nakręcać za wczasu. Tym bardziej że ten ból brzucha wydaje mi się po prostu dziwny. I z drugiej strony jest mało - ciążowo-objawowy według mnie. Dlatego zapytałam, czy jest objawem, bo mogę się przecież mylić.

Gość miszkowata
To twardzielka jesteś z tym czekaniem na zrobienie testu, bo ja bym nie wytrzymała :P

Gość Franka_xxx
miszkowata - no testy już mam, teraz to twardo czekam na siusiu żeby się z wami podzielić informacją. Jeśli będzie dobra, to niestety ale dowiecie się w drugiej kolejności zaraz po ewentualnym tatusiu :)

Gość Franka_xxx
dreaminggirl jak się nie panikuje to łatwiej zajść w ciąże, a jak się panikuje to łatwo w paranoje wpaść. może zrób jeszcze jeden test jutro?

Gość miszkowata
No i prawidłowo z informowaniem tatusia, bo na kafeterii to najpierw dowiadują się inne "staraczki", a ojcowie nawet kilknaście dni po, bo chyba wirtualne "koleżanki" ważniejsze :O