Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franka_xxx

Bóle brzucha/ciąża

Polecane posty

Gość Franka_xxx
Haha miszkowata, pierwsze słysze, tak jest tu? Nie no, jego to najbardziej dotyczy. Pierwszy się dowie, choć szkoda mi go będzie jak niestety ale to będzie fałszywy alarm, bo strasznie jest podniecony i ciągle dzwoni z pracy pytając, czy okres jest czy test zrobiłam, czy boli dalej itd.. A tak przy okazji, to najbardziej boli jak chodzę :/

Gość miszkowata
No, tak tu jest. Heh, ręce mi opadały jak czytałam intymne zwierzenia babek, a biedny chłop o poczęciu potomka dowiadywał się na końcu, chociaż np. leżał w łóżku obok.

Gość Franka_xxx
haha! może zrezygnowany był całą tą paniką ciążową. No ale cóż, różnie ludzie reagują. miszkowata, a kiedy u Ciebie pojawiły się te bóle? w momencie kiedy miaął być miesiączka?

Gość miszkowata
Takie słabsze ciągnięcia to miałam już po owulacji i do spodziewanej miesiączki. A w jej dniu i dzien później ledwo dałam radę normalnie stać z bólu. Później to tak trwało, dopóki w 7tc nie dostałam leków, to było już lepiej.

Gość Franka_xxx
A nie miałaś obaw co się dzieje? Bo te bóle to objaw okresu a wiadomo okres to nie ciąża. Dlatego walczę z tymi myślami. Kiedy dowiedziałaś się że jesteś w ciąży? Powiązałaś bóle do ciąży?

Ja już kilka razy pobiegłam do łazienki z myślą, że coś ze mnie poleciało..., że już @ przyszła...a tu taki biały śluz... Miszkowata, miałaś może coś takiego?

Gość zoskasamosskja
ejj no nie trzymaj nas dłużej w niepewnosci , bo przez Ciebie spac nie ide:P

A nie miałaś obaw co się dzieje? Bo te bóle to objaw okresu a wiadomo okres to nie ciąża. Dlatego walczę z tymi myślami. Kiedy dowiedziałaś się że jesteś w ciąży? Powiązałaś bóle do ciąży? te bole to rowniez moga byc oznaka rozciagania sie macicy :) sa bardzo podobne do okresowych

Gość Franka_xxx
dreaminggirl, dokładnie, mój jest dosyć gęsty i biały. ogólnie czuję że mam napuchnięty brzuch i wargi sromowe.

Gość Franka_xxx
zoska... no staram się! czekam na siusiu!! :)

Gość a mi się wydaje że to wkręt
nie wierze że przez godzine nie mozna sie zmusic do kilku kropel moczu, a wy głupie siedzicie czekacie, a ona specjalnie podkreca atmosfer , zal mi was!

Gość To mi się już drugi raz chce
siusiu :P Podczytuję i czekam na wieści...

Gość Franka_xxx
dobra, wypiłam pól litra wody idę zrobić test.

Gość Franka_xxx
Matko Święta... 2 kreski!!!!!! Nie wierze! Cała się trzęsę , dopiero przed testem papierosa zapaliłam bo neiwierzyłam że mogę być... a teraz to!? nie wierze!!!

Gość I co dalejniemożesz się wysika
ć?

Gość zoskasamosskja
a nie mówiłam???????????????gratulacje!

Gość zoskasamosskja
czyli kochana witaj w gronie styczniowych mam-tylko ja 3 lata temu:)

Gość Franka_xxx
Nie wierzę w to, zaraz mój przyjedzie z pracy bo tak się roztrząsłam.. 2 kreski!!! boże, jeszcze jutro zrobię test rano bo nie wiem jestem w wielkim szoku

Gość zoskasamosskja
ja tez jak zrobiłam test przed @ i wyszły 2 krechy to sie rozplakalam i roztrzęsłąm, ze az zadzwonilam po meza,przyleciał biedny w stroju roboczym spanikowany bo nie wiedział co sie dzieje hehe, stara jestem a głupia!

Gość Franka_xxx
ta jedna wyraźna a ta druga mniej ale też daje po oczach... test się może mylić nie? zrobie jeszcze jeden jutro dla upewnienia...

Gość Franka_xxx
28 dniowe. ostatni okres 12 kwietnia

Gość Franka_xxx
coś czułam.. miałąm różową wydzieline jakieś 2 tyg temu. teraz nasza współlokatorka coś gotuje a mnie w nosie piecze od zapachu jakby mi wyżeralo pół nosa blee

Gość miszkowata
Hehe, no to będzie dzidzia zimowa jak u mnie :D Termin porodu wypadnie ci na 19 stycznia z ostatniej miesiączki. Test się nie myli w twoim przypadku na pewno.

Gość Franka_xxx
Zrobiłam dziś drugi, identyczne dwie kreski. No to chyba jestem... zadzwoniłam do przychodni, zrobią mi test moczu i potem mogę zadecydować czy chcę się spotkać z lekarzem czy nie. Niestety ale jestem w UK i tu robią USG tylko raz w przeciągu całej ciąży w 3 miesiącu. Co tu dużo mówić... Nadal nie wierzę, ale z tego co wyczytałam w internecie to już 5 tydzień i mały ma już główkę i jakieś tam zalążki wszystkiego i serce niedługo zacznie mu bić :)

Gość miszkowata
Hihihi, to gratulacje :) Nie czytaj za dużo żadnych for, chyba że fachowe strony, nie przesadzaj z niczym i nie zamartwiaj się.

Gość Franka_xxx
Dzięki dziewczyny! No staram się niczym nie martwić, kwas foliowy mam, to śpię to jem i jest czad. Muszę poczytać co mi wolno a czego nie. Ogólnie to nie wiecie czy mogę w zaistniałym stanie latać? bo wybieram się w przyszłym tygodniu gdzieś samolotem... ???

Gość miszkowata
Możesz latać, spokojnie. Chyba że ciąża byłaby zagrożona (krwawienie) albo ty miałabyś przeciwwskazania. Mówię ci: żyj normalnie i jak najmniej czytaj "mądrości", bo ci na głowę padnie ;)