Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leyah

Szpilki..

Polecane posty

Gość Leyah

Nie umiem chodzić na szpilkach :( Nigdy nie chodziłam :( Tzn,próbowałam.. ale jakoś nie najlepiej mi to szło.. Jak mam się nauczyć? Wstydzę się wyjść na dwór nawet poćwiczyć chodzenie. Już myślałam żeby przejść się naokoło bloku.. ale jak mnie ktoś zauważy to chyba wyśmieje, że tak sobie kicam w te i wewte ;) help..

Gość Lillia wodna
ucz się chodzić po domu i na początku w niskich takich 5 cm

Praktyka czyni mistrza, jeszcze będziesz w 12cm chodzić :) dobrze, że ćwiczysz w domu.

Gość Leyah
o jaaa... jakbym chciała.. normalnie to moje marzenie :D

Kiedyś wysokie wydawały mi się 7cm, teraz cięzko mi spojrzec na niższe niż 12cm, z Toba bedzie pewnie podobnie.

Gość Leyah
O kurde.. 12 cm :D hehe:D Lilia wodna pisała o "niskich" 5-cio centymetrowych..:o dla mnie to już dużo :( popłaczę się zaraz normalnie.. 12 cm..? heh

Chyba jestem już b. zmeczona, bo wziełam WAs za jedna i te sama osobe ;d popróbuj w 5cm.

Gość Leyah
Muszę je dopiero zakupić :D haha:D Najlepsze na początek będą z usztywnianą kostką? chciałoby Ci się przesłać mi linka do jakiś odpowiednich ? tak na początek? :D 🌻

Tak, z usztywnianą piętą o stabilnym, szerszym obcasie, cieniutka szpilka nie jest dobrym rozwiązaniem dla Ciebie. Wygodne sa tez takie z koturna z przodu, wtedy nie czujesz tak wysokosci. Zaraz postaram sie cos znalezc.