Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnębiona .

Mam za duże piersi :(

Polecane posty

Gość przygnębiona .

Pomóżcie mi , poradźcie . Wziełam się za siebie bo trochę ostatnim czasie przytyłam. A więc dieta ćwiczenia itp. Schudłam już 9kg , a z piersi nic nie widzę , żeby schodziło . po ciąży mi się powiększyły piersi , nigdy nie narzekałam na brak biustu. Ale teraz mam rozmiar 75 I !!! Są jakieś ćwiczenia , żeby z piersi mi trochę spadło ? bo operacji na pomniejszenie piersi się nie podejmę , a nie podobają mi się takie duże :(

Gość black red white man
wątpię w zmniejszenie piersi naturalnie. Lepiej zmniejsz operacyjnie. Mozna nawet zrobić to za darmo o ile lekarz zaleci np.: ze względu na zwyrodnienia czy przepuklinę kręgosłupa, problemy psychiczne z tego powodu i inne wskazania

Gość przygnębiona .
spod spodnicy mi wystają

Gość przygnębiona .
myślisz , że później mi zejdzie trochę z piersi? bo planuje jeszcze z 10 kg schudnąć . :( słyszałam , że o wiele groźniejsze jest pomniejszanie piersi niż powiększanie .

Gość przygnębiona .
to na górze to podszywka . nie zwisają . ale są duże . :/

Gość chenoa
ja mam 75 H tez nie jestem z tego zadowolona ale co zrobic... jak schudniesz to bedziesz miec "flaki" a nie piersi..

Gość hisnameking
oj niestety może się tak stać, że jak się schudnie to skóra będzie wisieć, ale niestety nie będzie to zbyt ładne. Jakoś nie wiedziałam problemu, dopóki moja koleżanka o tym nie zaczęła mówić, po pierwsze ma problem z kupieniem biustonosza, stwierdziła, że już dawno nie myśli o tym, że był ładny po prostu, żeby był. Wiecie gdzieś też wyczytała o doktorze Osuchu i się zastanawia nad tym, czy piersi nie zmniejszyć, wycina się skórę i gruczoły, więc jakaś rada na zbyt duże piersi też jest.