Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolisL

Efekt jo jo po diecie norweskiej lub szwedzkiej?

Polecane posty

Gość kolisL

Czy po diecie norweskiej lub szewdzkiej wystepuje efekt jo jo?

Tak i to ogromny. Taka juz zasada przy odchudzaniu, ze im szybciej chudniesz, tym potem większe jojo.

ja jestem po kopenhaskeij i skonczylam ja pod koniec kwietnia ( jak w stopce) a teraz mam mniej po diecie 1,5 kg od tego czasu mam skurczony zoladek i nie rzucam sie na zarcie jestem zadowolona, trzeba umiec wyjsc z diety odpowiednio to nie bedzie j0jo

mysłę że po kazdej diecie może byc efekt jo-jo , jak sie nieumiejetnie z nich będzie wychodziło, nie tylko po tych

Gość gość
Tak jest jojo. Pierwszy raz w zyciu sie odchudzalam schudlam 4 kilo bylam szczesliwa i super sie czulam dalej przestrzegalam uwazalam co jadlam i pach po 3 dniach wrocilo wszystko

Gość gość
Chcesz schudnąć do wakacji? Wejdź na stronę http://www.igortreneronline.pl i oddaj się w ręce profesjonalisty! Tylko teraz do wygrania 10.000 zł! Sprawdź, nie czekaj!

Gość gość
Wielki... jak zaczniesz z taką dietą to już musisz się z nią męczyć d końca zycia, tak samo jest z dietami owocowo-warzywnymi, to jest katorga dla organizmu, trzeba byc pod stala kontrola lekarza, koniecznie, bo inaczej to mozna sobie niezle rozstroić żołądek. Ja póbowałam wszystkich, a zaczelam od dukana po ktorym przytyłam w zasadzie tyle samo co schudłam, dopiero teraz na iqacai i bez zadnej konkretnej diety chudne miarowo