Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość industriallllebmmm

bardzo wazne pytanie , co byscie wybraly...

Polecane posty

Gość industriallllebmmm

mam bardzo powazny problem.. w nastepny piatek facet mnie zaprosil na randke i bardzo sie ucieszylam wiec powiedzialam tak. NIESTETY okazalo sie ze jeden swietny zespol bedzie gral w ten wieczor i nie moge opuscic tego koncertu bo dosyc dlugo czekalam zeby zobaczyc ich na zywo... co sugerujecie? facet bardzo przystojny, seksowny i taki macho troche, wiec nie moge sie doczekac spotkania z nim, ale z drugiej strony ten zespol.... nie sa jacys znani ale bardzo 'czuje' ich muzyke, a wiem ze dlugo nie bede miala okazji ich zoabczyc live. pomozcie mi ludzie dobrej woli

mimo, że to nie moja bajka to facet, a koncert - moze kup na dvd czy odłóż na nową płytę :D a poza tym może ten facet to akurat ten jedyny, a zespół kiedyś ci sie przeje

Gość dissolved girl
Zaproś faceta na koncert :> no chyba, że jakiś cholernie drogi bilet :D

Gość industriallllebmmm
wzielabym go ze soba ale to chyba troche niegrzeczne?

Gość industriallllebmmm
wiem ze on nie lubi takiej muzyki a poza tym jesli on zaprasza to nalezy mu oddac inicjatywe.

Gość dissolved girl
Niegrzeczne? Daj spokój. Ja bym się ucieszyła, gdyby mnie facet zabrał na randkę na koncert - no chyba, że na miejscu by się okazało, że muzyka którą lubi to jakiś badziew :D ale jeśli ten Twój tak pomyśli o Twojej muzyce to... po cholerę Ci taki facet :D :p

Gość industriallllebmmm
bo on mi strasznie z Linda kojarzy, a wtedy gust schodzi na dalszy plan ;)