Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaHMMMM

PROBLEM- nowy chlopak, a tajemnica dziewictwa!!!

Polecane posty

Gość zaniepokojonaHMMMM

Mam 23 lata. Spotykam sie z taki chlopakiem w moim wieku od 2 m-cy. Ostatnio byla taka sytuacja, ze on zrozumial, ze to juz jest ten moment... hmm niby ja tez tego chcialam ale sie odsunelam, bo jestem dziewica, a on tego nie wie. Tzn on wogole o to nie pytal, a ja mu nie mowilam, jest przekonany ze juz to robilam z poprzednim chlopakiem, bo go sklamalam, ze bylam z nim 1,5 roku ;/ a tak naprawde nie mialam chlopaka dluzej niz miesiac. Nie wiem co robic!!!! On powiedzial, ze on poczeka, jesli nie chce z nim tego robic jeszcze... Ale ja nie wiem czy mu o tym powiedziec czy nie i po prostu pewnego dnia jak do tegi dojdzie nic nie mowic... a pewnie sie wyda, ze to moj pierwszy raz... POMoCY!

a nawet powiem więcej moich wypowiedzi nie należy traktować poważnie, tak jak nie traktuje się poważnie chama w gumofilcach ze sztachetą w ręku. potok szamba, nienawiści i prostackiego bełkotu wypływający z mojej przaśnej mordy, stawia mnie na równi z lumpem szarpiącym się z brutalnym światem o tanie wino, albo łyk ożywczej dykty:classic_cool: robactwo-polactwo, głupota i debilizm

No jasne ze mu powiedz nie ma sie czego wstydzic a facet bedzie w niebo wziety ze moze byc tym pierwszym.

Gość zaniepokojonaHMMMM
ale naprawde mam problem... doradzcie czy mam powiedziec

Gość zaniepokojonaHMMMM
ale on mi opowiadal, o dziewczynach swoich, bo mial ich 3, ze pierwsza byla dziewica, bo miala 17 lat, a ja mam 23!!!!!

Gość zaniepokojonaHMMMM
chcialabym uslyszec tez , co faceci sadza na ten temat, jak on zareaguje... moze mnie rzuci