Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xonx

zazdrosc ograniczanie

Polecane posty

Gość xonx

czy zloszczenie sie na dziewczyne o to że spotyka sie z swoim kolega którego zna dłużej niż z mną jest ograniczaniem? Widuje sie tyle z nim co z mną... tylko o to są awantury ale dla mnie to trudne do pojęcia

Gość xonx
Co sadzicie?

Gość zenek123456789
Może tak się tylko wydaje, może nie spędza więcej czasu z nim. Może to tylko przyjaciel, może dzieli się z nim swoimi smutkami, którymi nie potrafi się podzielić z Tobą. Może ma tyle tych smutków i rozterek i musi to z siebie wyrzucić, może radzi się go w ważnych sprawach życiowych a może po prostu sklejają razem modele kartonowe samolotów... A może zakochała się w swojej koleżance i nie może tego nikomu powiedzieć tylko jemu, a może on potrzebuje jej wsparcia bo ksiądz na kolendzie złamal mu serce... powodow może być wiele, ale wiedz, że ograniczanie jej wolności jest wielce niehumanitarne. Przecież jesteś tylko jej chłopakiem. Nie jesteś, jej matką, ojcem przyjacielem. Jesteś w zasadzie taką mokrą szmatką. Wykręć się!

Gość xonx
Jak ja mowie że mi to nie pasuje, to jest zawsze kłótnia, fakt może mi sie wydaje że tak duzo sie widzą ale probowalem że to zmieniła to stwierdziła że jak mi nie pasuje to mogę ja zostawic, trochę ominęła mnie wokół palca a ja cierpię a ja kocham...

Gość zenek123456789
Jesteś kontusz czy mokra szmata? Wybieraj i pamiętaj... Mokra szmata, żadna strata.

Gość xonx
Nie rozumiem do końca tych porównań

Gość zenek123456789
Nie musisz. Idź spać, sen przyniesie ukojenie, a ranek zrozumienie.