Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeAreAllOfTheStars

3 dziewczyny w tym samym czasie??

Polecane posty

Gość WeAreAllOfTheStars

No wiec mam taki problem: Umowilem sie z 3ma dziewczynami, z 2ma na kawe a z jedna na drinka na przyszly tydzien. Na poczatku nic w tym zlego nie widzialem, jednak po tym jak siostra przeczytala moje wiadomosci na FB to dostalem niezly opiep**. Teraz sie zastanawiam, czy jest w tym cos zlego? przeciez ja z nimi nie uprawiam sexu, to so tylko spotkania zwykle? Teraz niewiem jak to odkrecic

Gość moim zdaniem nie robisz nic
zlego pod warunkiem ze nie bedziesz sie z nimi spotykal przez dluzszy czas, teraz mozesz zeby zobaczyc z ktora Ci sie najlepiej rozmawia itd.. ale potem wybierz juz jedną...

Gość WeAreAllOfTheStars
No dokladnie o tym pomyslalem. Jednak teraz sie glupio troche czuje, bo z 2giej strony gdybym to ja umawial sie z dziewczyna ktora spotyka sie z paroma w tym samym czasie to wkurzylbym sie. Teraz to ja niewiem jak to odkrecic, No i w sumie nie kazda musi byc zainteresowana, przeciez jak spytalem sie czy nie pojda na kawe to nie znaczy, ze jest to od razu randka?

Poprostu zrobisz selekcje, też nie widze nic w tym złego. No chyba, że w każdej sie zakochasz :)

Gość WeAreAllOfTheStars
Czy jesli zaproponowalem spotkanie przy kawie, to dziewczyna ma to za randke?

Gość alfabetmafii
'to so'? :D a tak serio to ja nie życzyłabym sobie, żeby facet który umówił się ze mną na kawę, spotykałby się poza mną z dwoma innymi dziewczynami na kawę. no chyba, że to zwykłe koleżeńskie relacje, to owszem, nie miałabym nic przeciwko temu, ale jeżeli zrobiłeś którejś z nich nadzieję na związek, to już nieładnie z Twojej strony... :-)

Gość moim zdaniem nie robisz nic
jesli jej sie podobasz to bedzie miala nadzieje ze to randka, a jesli idzie bo Cie lubi lub nie ma ciekawszych planow to nie:P

Gość WeAreAllOfTheStars
alfabetmafii: Z kazda z 3ch dziewczyn jest to takie 1sze spotkanie. Zapraszajac na cos takiego raczej nie mozna mowic o nadziei na zwiazek?;p za wczesnie troche moim zdaniem nie robisz nic: Trudno powiedziec, 1na od dawna chciala sie ze mna umowic i caly czas pisala do mnie, 2ga i 3cia maja dosc napiety grafik bo i studiuja i pracuja, wiec wydaje mi sie, ze nie ida bo sie strasznie nudza. W sumie to sam niewiem, ciekawi mnie jak one to traktuja? randka? zwykle spotkanie? niewiem

Raczej oczywiste, że randka. Musisz to dobrze rozegrać tylko :) Zawsze pozostaje kwestia moralniaka jeszcze

Gość WeAreAllOfTheStars
Dlaczego oczywiste ze randka? mi sie wydaje ze nie do konca

Wg mnie sam wiesz czy robisz dobrze. Napisałeś, ze w odwrotnej sytuacji wkurzyłbyś się i masz odpowiedź;) Postępuj tak jakbyś chciał by postępowano wobec Ciebie.