Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irha1

SlimGREEN ???

Polecane posty

Gość irha1

na jakimś forum wyczytałam bardzo pochlebne opinie tego wspomagacza.może to autoreklama?może któraś z was stosowała?

Gość irha1
ponawiam pytanie .

Gość KmailazPoznania
ja kupiłam jakiś czas temu i nawet, nawet. Co prawda cudów to nie ma, ale jednak trochę na nim schudłam. Potem przytyłam, bo całkowicie sobie odpuściłam, no i przestałam brać cokolwiek ze wspomagaczy. Ale teraz znowu go chyba kupię, bo jednak pomógł najlepiej z tych które wcześniej kupowałam. I przestane się tak obżerać słodyczami - to moja zguba!!!

Gość KmailazPoznania
też myślę, że 2,5-2kg na tydzień to optimum, w każdym razie później mniejsze efektu powrotu wagi.

Gość NTya
Bardzo dobry i naturalny. DO tego polecam też czerwoną herbatę i koniecznie dużo warzyw. Byle do wiosny :) takiej widocznej :)

Gość annqa
Witam Ja od dwóch miesięcy jestem na diecie i od 5 dni zaczełam stosować slimgreen i napewno zmniejsza apetyt

Gość Magadalenaaa
a mi dodaje energii. Stosuję go 8 dzień i 2kg schudłam, ale sama nie wiem, czy czegoś jeszcze nie dokupić. Chciałabym aby waga szybciej mi spadła. czy jak się bierze jeden taki suplement, można coś jeszcze brać, czy lepiej nie?

Gość *maja
Schudłaś 2kg i narzekasz? I chcesz wykupić całą aptekę?? Lepiej dołóż jakąś aktywność fizyczną, a nie tylko jedziesz na suplemencie. Niektórzy to naprawdę przesadzają!!!

Gość Krystyna53
Najmocniejszy srodek (juz pisalam w jakims temacie) jaki polecil mi znajomy lekarz to BTL Medica SLIM, kosztuje w sumie 99zl, choc na allegro jest za 65 i maja jeszcze jakies promocje. Ja stosujac go 3 miesiace stracilam 14kg, a corka uzywa go miesiac i tez schudla 5kg:)

Gość szczupla na lato
hej ja zazywam slim green od 36 dni na wadze 6kg mniej, nie dlugo skonczy mi sie opakowanie a tam pisze ze po 60 dniach zrobic przerwe no i wlasnie nie wiem na jak dlugo ta przerwa i kiedy poznie jmozna go brac

Gość slim GREEN-ka
dziewczyny a miałyscie diete lub ćwiczyłyscie przy braniu tego?czy nie .?

Gość slim GREEN-ka
szczupła na lato stosowałas jakąs dietke czy cwiczenia czy waga spadła tylko dzieki slim green?

Gość slim GREEN-ka
''czy na to''-miało być ;))*

Gość szczupla na lato
dieta staram sie jesc wszystko po trochu ale z umiarem czyli zero slodyczu lub od czasu do czasu, nie jem frytek cipsow, zero gazowanych napoi, jak mam chec to jem ziemniaki do obiadu ale bez sosu i tych ziemniakow nie zaduzo, duzo warzyw jak mam w lodowce czasem owoc. Najwazniejsze pije duzo czyli 2,5-3l zielonej herbaty. Do tego ruch jak jest sloncze to caly dzien jestem na dworze, spacery. I do tego wszystkiego slim green dla mnie osobiscie mi pomaga i jest dobrym srodkiem na odchudzanie. Nie jem juz nic po 16.Najwazniejsze waga spada i cm tez wszyscy mi mowia ze jakos wyszczuplalam moim marzeniem jest schudnac 12kg zeby na plazy wygladac szczuplej. czuje ze chudne po widze po ciuchach nie dawno przymierzylam spodnie ktore kupilam rok temu wtedy w nie nie miescilam a teraz juz nie wchodze i duzo lepiej wygladam w nich

Gość KarolinaMalina
biorę go od półtora miesiąca i schudłam 7kg i samą mnie to bardzo zaskoczyło, bo moje poprzednie diety jakoś umierały w zarodku. Może organizm mi sie trochę przestawił, albo hormony.

Gość donia 04
Piszecie o slimgreen z zieloną kawą i zieloną herbatą,czy może o slimgreen trio z zieloną kawą,fasolą i chromem ?

Gość poco
Slim Green(kawa zielona +zielona herbata) jest zmieniony na wersję SlimTrio . Ten wcześniejszy produkt trudno jest kupić gdyż jest nieprodukowany ale w niektórych aptekach mają ostatnie sztuki .Udało mi się kupić SlimGreen w aptece Królewskiej w której jest jeszcze trochę tego suplementu na stanie .

Gość poco
Slim Green(kawa zielona +zielona herbata) jest zmieniony na wersję SlimTrio . Ten wcześniejszy produkt trudno jest kupić gdyż jest nieprodukowany ale w niektórych aptekach mają ostatnie sztuki .Udało mi się kupić SlimGreen w aptece Królewskiej w której jest jeszcze trochę tego suplementu na stanie .

Gość Olcia Dubicka
tego Slim gren to akurat nie próbowałam. Ale mi coś innego pomogło ;) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość Piegusek13
no więc dziewczyny ! kupiłam SlinGreen Trio i stosuje go już 4 dzień. 1 tabletka na dzień, rano (gdy mam szkołę) lub przy obiedzie (gdy siedzę w domu). Już widzę efekt!!!!!!! Moje ręce są chudsze, buzia ma lekkie zarysy xxD Z tej radości ważę się co kilka godzin, choć wiem że nic się nie zmieniło, lecz mi nie chodzi o liczbę na wadze tylko na tym jak wyglądam xxD Moim celem jest zrzucić przynajmniej 5 kg ;) Teraz czuje się super! Ale przestrzegam diety! Tzn NIE GŁODZĘ SIĘ tylko: - herbatę od września pije bez cukru - jem 5 posiłków dziennie, mało -zero pieczywa (jeśli już to ciemne i RANO) - dużo piję wody - na 1 posiłek przypada tak około 150 g np piersi z kurczaka (NIE SMAŻONA) + 50 g na. pęczaku, ryżu + pomidor, ogórki co mi się zapragnie - Nie piję gazowanych! A teraz zaczynam brać te tabletki i posuwam swój tyłek na siłkę xxD GORĄCO POLECAM ;)

Gość gość
A biore te trio dzis 2 dzien .napisze po tygodniu co i jak

Gość gość
super produkt biore od tygodnia przytylam 2 kilo

Gość gość
brałam kilka tygodni, ani nie schudłam, ani nie przytyłam.. nie wierzę, że ktoś na nich mógłby drastycznie schudnąć tak jak tu dziewczyny podają u mnie efekty były przy allevo i dietalight (3 kg w 3 dni), ale nie dałam rady jeść/pić tego non stop (po tym czasie tylko 2 koktajle, reszta normalne jedzenie) i wrócił tylko 1kg w ciągu m-ca, więc i tak warto

Gość jaxyna
ja też przytyłam w ciągu tygodnia kilogram uzywając slim green trio

Gość gość
Członkowie marketingu szeptanego proszeni są o wyłączenie sie dla dobra ogółu W tradycyjnym modelu marketingu mamy do czynienia z zespołem specjalistów, który tworzy treść przekazu, wykupuje powierzchnię reklamową lub czas antenowy, a następnie obserwuje, jak przekaz dociera do odbiorców. Natomiast w przypadku marketingu szeptanego proces zaczyna się w ten sam sposób, jednak po wysłaniu przekazu do potencjalnego klienta następuje wysłanie przez niego tego samego komunikatu do swoich znajomych lub potencjalnie zainteresowanych, a ci do kolejnych itd. Co można zrobić, aby rozpocząć działanie reklamy szeptanej: udzielać się na forach tematycznych i rekomendować usługi, prowadzić blog oraz rozsyłać emaile do stałych klientów z informacją o rabacie oraz z zachętą do przesłania wiadomości dalej do swoich przyjaciół np. dwóch znajomych.

Gość Bogna 113
Ja wcześniej to brałam, ale jakość „cudów” to nie zauważyłam. Jak skończyłam brać to potem mi się przytyło. Teraz za to jestem na diecie od dietetyka i na ćwiczeniach. A ostatnio koleżanka namówiła mnie na takie kapsułki (dokładnie takie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html ). Ona sama je stosuje od ładnych kilkunastu tygodni i już ma 14 kilo mniej.

Gość 13 kg mniej w 2 miesiace
Ja jestem bardzo zadowolona :-) Przez pierwszy miesiac zażywania slimgreen przed obiadem schudlam 8 kg :-) Na opakowaniu pisze ze zalecaja stosowanie przez 2 miesiace i tak tez zrobilam. W ciagu drugiego miesiaca schudlam kolejne 5 kg. Efekty sa widoczne, znajomi niemoga sie nadziwic ile schudlam. Naprawde wszystkim polecam sprobowanie tych tabletek :-)

Gość gość
a jak za żywacie te tabletki to stosujecie jakąś diete lub ćwiczenie?

Gość gość
Mi pomogła zielona kawa zagraniczna ale nie tylko zielona kawa była stosowana dlatego wydanych pieniędzy na kawę nie żałuję .Ale skoro schudłem to widocznie zbyt dużo błędów w odchudzaniu nie robiłem i preparaty oraz odpowiednie odżywianie plus ruch - były dobrze dobrane .Łykając tabletki i siedząc w fotelu i jedząc jak zwykle efekty są ale w swerze marzeń lub niewielkie. Kiedyś stosowałem krajowy SlimGreen kaps z dużą dawką ekstraktu z kawy i spadek wagi uzyskałem lecz obecnie ten naturalny produkt jest niedostępny w aptekach .Nowy ma zmieniony skład i nie stosowałem go ,więc nie będę się wypowiadał co do jego skuteczności .Dobrej jakości kawa jest droga i za konkretne produkty z jej udziałem do odchudzania proszek czy kapsułki trzeba też zapłacić ale wydatek 150 zł miesięcznie gdzie więcej pieniędzy się przeje nie stanowi zagrożenia znacznego zubożenia zaangażowanego w odchudzanie . Wniosek - zielona kawa działa i nieodchudza tylko portfela .

Gość gość
Mam takie dość chyba nie typowe pytanie. Jeśli sie chudnie po tych tabletkach to czy piersi tez maleja?