Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irha1

SlimGREEN ???

Polecane posty

Gość gość
biore slim green dopiero dwa dni ale po nich chce mi sie jesc co chwile i nie wiem czy je dalej brac a możne wy tez tak mieliście napiszcie prosze

Gość gość
Czy to slimgreen czy slimgreen trio ?

Gość Mmmmm10
Ja równiez stosuje te tabletki od 5dni i strasznie zmniejsza apetyt gdybym mogła to bym wcale nie jadła bardzo dobre sa te tabletki lepiej sie czuje po nich mam wiecej energii i widac ze pomału zmniejsza mi sie brzuch ale zważę sie dopiero jak minie 2tyg :) Powodzenia!!

Gość gość
Ja biore slim green trio od dzis, przy tym od tygodnia cwicze na orbitreku i robie brzuszki ;) moim zdanie same tabletki nie pomoga, najwazniejszy jest ********* nadzieje ze pomoga bo czytalam duzo pozytywnych opinii :D po calej kuracji czyli 2 miesiacach napisze o efektach :) i zycze wszystkim powodzenia w odchudzaniu a ja mykam cwiczyc ;)

Gość gość
ja brałam tabletki slim green i schudłam 4kg w ciagu miesiaca ,zrobiłam przerwe 3miesieczna i teraz biore slim green trio od czterech dni no i zobacze co bedzie sie dzialo.hmm dzisiaj tłusty czwartek i pochlonełam pączuchy oj duzo.oj.

Gość gość
A więc, ogólnie moja opinia jest pośrednia ponieważ uważam ze same tabletki nic by mi nie pomogły, ćwiczyłam codziennie po godzinie na orbitreku i do tego ok 70 brzuszków a efekt to waga początkowa 73 kg a teraz 69. Odczekam kilka tygodni i zamówię znowu ;)

Gość Goooosik
oceniam go bardzo pozytywnie i co najważniejsze jak przestałam je brać nie miałam przyrostu wagi. Schudłam 5kg, teraz mam przerwę, ale nie tyję i to najważniejsze. Staram się też jeść 5 posiłków i nie jem mięsa.

Gość BasiaKruk
tez jestem z niego zadowolona a biorę go od pół roku. Schudłam na razie 6kg, ale nie stosuje go regularnie, bo często zapominam go brać. Przerzuciłam się tez na dietę na razie zrezygnowałam z części rzeczy, typu makarony, tłuste mięsa, smażone mieso itp. i to tez sprawia, że się dobrze czuje, nie jestem już taka ociężała jak wcześniej.

Gość sylwia_wwwa
Ja nie wierzę w takie cuda!! moim zdaniem tylko zdrowa dieta da efekty

Gość Natalina1991
sylwia_wwwa a brałaś te tableki ?