Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniulka888

list polecony na poczcie

Polecane posty

Witam, pisze bo moze ktos wie, albo miał podobna sytuacje. Otoz wynajmuje mieszkanie (daleko do miejsca mojego zameldowania) i mam pewien problem bo wlascieciel mieszkania to starszy schorowany człowiek, a ostatnio przyszła mi paczka dla synka (z klubu ksiazki) ale pech chciał ze nas nie było w domu i listonosz zostawił awizo. Okazało sie ze nie moge jej odebrac bo inny adres jest na awizo a inny mam na dowodzie. Nie wchodzi w gre odbioru paczki poprzez własciciela (nawet go teraz nie am w kraju -leczy sie za granicom) ani na pisanie an poczcie upowaznienia. Wczoraj podobna sytuacja- jakis list polecony przyszedł do mnie i tez mnie nie było w domu...Kurcze, nie wiem co robic w tej sytuacji?? A kolejna rzecz: moze ktos wie- ksiazki z klubu ksiazki kubusia puchatka- nie zostały odebrane wkoncu po 14 dniach i odesłali chyba z powrotem- czy ten wczorajszy list miał cos w tym wspolnego? Jakas kara czy cos?

Gość *&^yy
to Ty już nie jesteś dziewicą ? a na ostatnim szkolnym spotkaniu mialas jeszcze blonke kolezanka z klasy

Gość roladinia
idz na pocztę i zapytaj co masz zrobić by to dostać , może wystarczy potwierdzenie sąsiadów ze tam mieszkasz ,,,

albo umowa najmu mieszkania... tylko ze z kolei umowa jest na męza... :/ no nic, pojde na ta poczte i zapytam.

Gość roladinia
obecnie w Polsce nie ma obowiązku meldowania się w miejscu zamieszkania

Gość donatkalska
na poczcie panie sa niedouczone nie potrzebny jest ten sam adres wystarczy ze nazwisko sie zgadza id do kierownika