Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilica

Zaloba po zwiazku

Polecane posty

Gość Pilica

Ile potrwa zaloba po rozstaniu?... Kiedy przestane tesknic i myslec? Bo mijaja 3 miesiace,ale nie jest lepiej- praca,znajomi,pasje,nic nie daje odpoczynku,nic nie pozwala zapomniec? Czy to w ogole minie?...

czasem rok czasem i 3 lata ale enealnie po 3 latach zapomnisz o tym co było ;) jak to sie mówi nic na siłe :D

jeśli dalej kochasz to nie minie...tylko uśpisz uczucie...ale jesli naprawde chcesz zapomniec to musi minąć

Gość pilica
ja nadal kocham. staralam sie walczyc. nie wyszlo. a teraz ciezko sie pozbierac, zapomniec, nie tesknic. nie wiem co robic...

Jeżeli starałaś się walczyć i nic z tego nie wyszło to znak, że to nie był ten jedyny. Musisz uświadomić sobie, że ta Druga Połówka gdzieś tam nadal na Ciebie czeka. I nie znasz dnia ani godziny kiedy na siebie wpadniecie :) Niestety rozstanie ma to do siebie, że kiedy przejdzie już żal i nerwy wracają wszystkie dobre chwile a złe idą w odstawkę. Ja przez to przechodziłam z 10 razy w ciągu ostatniego roku. Mój chłopak po każdej kłótni mnie zostawiał. Potem to ja zawsze prosiłam, błagałam, poniżałam się... Bo wmawiałam sobie, że bez niego żyć nie mogę. I żałuję tego. Dotarło do mnie, że przez to rozpamiętywanie straciłam kupę czasu. Na pewno z dnia na dzień nie zapomnisz. Musi poboleć. Ale przejdzie. Bo Twoja Druga Połowa nadal gdzieś tam jest :)