Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norka9879879

Ból brzucha brak okresu:/

Polecane posty

Gość norka9879879

Mam 22 lata. Od zawsze okres miałam max co 33 dni nawet jak bylo dużo stresu, tabletek itd. Zawsze miałam te same objawy. A dziś? Minęło 35 dni okresu nie ma. Nie mam nabrzmiałych piersi i nie bolą mnie. Nie mam też białego gęstego śluzu (jak zawsze przed okresem). Tylko boli mnie brzuch. Używalismy z chłopakiem żel durex(bo mam ostatnio tam bardzo sucho) i prezerwatywy bezlateksowe. Do wytrysku napewno we mnie nie doszło, co prawda troszke prezerwatywa się zsuwała ale zdązył ją poprawić i na 99,99% jestem pewna że nic z niej nie wyleciało. Tylko martwi nie fakt że przez 10 lat nigdy okres mi się tyle nie spóźnił;)

Gość krrtyk
ciaza

To, że nigdy Ci się nie spóźnił @ to nie znaczy, że kiedyś to się nie może przytrafić. Mnie się też coś takiego przytrafiło gdy miałam ok 22 lata i mimo, że ciąża była równie nieprawdopodobna jak u ciebie to dostawałam schizów. A spóźnił się 12 dni!!! Tak czasem bywa. Spokojnie poczekaj, to na pewno jakieś jednorazowe zaburzenie :)

Gość norka9879879
W sumie ostatnio długo się leczyłam miałam bakterie zapalenia i cytologie grupe 3a ale już jest wszystko dobrze. Być może toteż przez to się spóźnia:/

No i pewnie stres z powodu gr 3 (też kiedyś miałam) :) Spokojnie poczekaj na okres :) W ciążę też nie jest tak łatwo zajść - już ponad 2 lata stosuję "metodę rosyjskiej ruletki" czyli w dni płodne przerywany a niepłodne na całość i działa. Ale ja mogę mieć dziecko tylko się zdecydować nie umiem ;)

Gość norka9879879
olga tez tak robiłam pare lat i w ciaze nie zaszłam:) ale leczyłam się ponad pół roku i wiem ze przez to mogło mi sie coś tam rozregulowac heh:/ poczekam i zobacze:)

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.

Gość Ola ;(
Witam. Mam pewien problem. W styczniu dostalam okres tak jak zawsze 3 dnia miesiaca.. nic sie z nim nie dzialo. Przebiegl normalnie. Po okesie uprawialam seks z chłopakiem , jestem pewna ze nic sie nie stało, nie było żadnej wpadki.. dzis jest 17 luty.. okresu dalej nie ma.. a brzuch boli tak jak na okres.. w styczniu chorowałam dosc na dlugo.. nie moglam do konca wyleczyc przeziebienia. Czy ty ma jakis wpływ na brak okresu i na to co sie ze mna dzieje.? Jutro mam zamiar zrobic test jesli wyjdzie negatywny .. co to moze znaczyc.? Czy coś złego sie ze mna dzieje? nie wiem czy to wazne ale pare razy okres mi sie juz przesuwał.. tylko to bylo tak dawno ze nie wiem czy warto brac to pod uwage. Proszę pomóżcie.!!!

Gość psiara1983
Jak mialam 20 lat to pekla nam gumka i z nerwami czekalam ba okres spoznial sie.po tygodniu bylam pewna ze wpadlismy i z tego stresu juz mnie mdlilo co bralam za objawy ciazy i...wkoncu dostalam okres- 2 tygodnie sie spoznil!!! Mysle ze przez nerwy, bo nawet nie moglam spac.