Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

protest pzeicwko otylym babom I upoconym

Polecane posty

Witajcie, dzis nowy dzien, nowe maxciury w sklepie a smrud potu ten sam. Rzycie nas nie rospierzcza. dlatego apelojemy: maciury I knory schowajcie sie do dziory, oposccie nasze rzycie, bendzie nam znakomicie!

Szykojemy scenariosz do naszego filmu, co wy na to?

Kto chce z nami strajkowac? Rozwiesimy w calej polsce plakaty apelojonce do grobych maciur, zeby pzestaly rzrec, uzbieramy w ten sposub karme dla dzieci afrykanuw, to bendzie szczytowy cel. I na dobre wyjdzie tloscioszkom. Kare smierci niech pan prezydet donalt tosk wprowadzi za nadwagie!

Prezydent tusk? Od kiedy zajmuje to stanowisko bo nic mi nie wiadomo na ten temat.

No ja nie wiem dokladnie daty ale od kilku ladnych lat to on sprawoje u nas wladze. Widze, rze malo sie znasz na polityce. Wloncz telewizor, tam na pewno go pokarzo. To ten co ustanowil nowo zasade rze nie morzna grac w pilkie norzno.

Gość ja patyczak
dobre :)

Patyczak jak jestesa choda to piszesz sie na strajk? Morzemy mna tym grobo kasiore zarobic. Wszystko co grobe maciury nie zerzro spzedamy na allegro I sie podzielimy kaso. Piszta jak ktos chce znami wejsc w spulkie.

Gość ...........no tak tak tak.
Nie ma to jak chuda na ostro zrobiona na wierzchu z osranym paskiem prześwitującym przez białe biodrówki .. to fakt, spostrzeżenie z ulicy dużego miasta.

Ja nie nosze bialych spodni, tera mam rurzowe na sobie, wienc bez odrazy, okiej? A jak sie czasem zdazy osrac to sie pzebieram w nowe ciuchi, a mam ich durzo, bo jakby nie bylo pracoje we sklepie I zarabiam dobro kase.

Hasla na trantsparety: -Maciory do obory -Tlusciochi to grobe lochy -Rzre kiebaba groba baba -Tloszcz na glowie, tloszczn na klacie, obesrane grobej gacie. dopisojcie swoje, ja dzis wieczorem stwoze projekty I je podrokoje.

Gość ja patyczak
wchodzem w to

Gość ...........no tak tak tak.
fiel Chyba miało być śmiesznie-pisownia/według ciebie/,raczej jest mało inteligentnie i wyjątkowo prymitywnie

To dawaj jakies chaslo dotyczonce grobych bab. ja dzis projekta zrobie.

Nie mnialo buyc smiesznie, mnialo byc skotecznie I widze, rze jest. Reagojeszna te zaczepki.

Teraz nie odawaj ze cie to nie rosza, wiem ze tu jestes. Nie mosisz nic pisac, warzne dla mie jest to, ze o mie wiesz I chcesz o mie muwic. Nie warzne czy pomyslnie czy nieumyslnie.

Bylam kiedys na plarzy I jak ja wchodze to wszystkie grobe maciory sie ubierajo bo im glopio.

Haha proszej jeste s przy glopi, jakby nikt nie chcial ze mno dyskotowac to nikogo by tu nie bylo, sam mi podnioosles temat, zq co jestem ci bardzo wdzienczna. co do twojej branrzy to opral bys mi pare ciochuw, bo zapaskodzilam.

Branży nie branrzy jesteś nie jeste s głupi nie glopi dyskutować nie dyskotować wdzięczna nie wdzienczna ciuchów (mowa potoczna) nie ciuchuw zapaskudziłam nie zapaskodziłam ów kreskujemy! I kto tu jest głupi, przyjrzyj jak piszesz..

Gość pmpkok
Fiel jabym Cię kochał nawet grubą i otyla . Taka jesteś wspaniała .

Gość pmpkok
A Twoje byczki słodkie :D

Gość pmpkok
Ban x 2 ty swoje glupoty wypisujesz nieświadomie , Fiel działa celowo.Więc jest różnica . A wogóle to spadaj spermiarzu.

Kobylaczku to Ty? Nasz slodki cokereczku?

Gość pmpkok
Dziękuje Ci kwiatuszku za poprawę humoru .Zawsze jestes taka wesola?

Jak Ciebie widze rzodkieweczko to zawsze. Smoce sie tylko gdy Ciebie nie ma blisko mie.

Krullicku wyslij mie swoje zdjencie, chce do ciebie oddychac.