Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetNoisee

Co do takiej sukienki?

Polecane posty

Mam podobną sukienkę do tej http://www.reserved.com/pl#/collection/woman/dresses/T4683_2 tylko nie ma suwaka na biuście i ma trzy kolory. Nie wiem co mam włożyć pod nią. Chodzi mi o to, że nie chcę mieć na wierzchu ramion, bo sukienka sama w sobie jest krótka i nie chcę, żeby całość wyszła wyzywająco, bo idę na 18-stkę brata ciotecznego mojego faceta i będzie tam cała jego rodzina ;)

Gość ostrożnie z połączeniami
albo spam albo nie wiem

Gość slonika12
ja uwazam ze jakiekolwiek bolerko jest zbedne, swietna sukienka ta z reserved :)

Gość powiem tak nie powaliła mnie
do czarnego z niebieskim ciężko coś dobrać , może coś jasnego bo czerń dodatkowo zrobi ponurą kreację ;) swoją droga gratuluje odwagi aby w taki ziąb zdecydować się na skąpą kieckę ;)

Kiecke będę ubierać dopiero za miesiąc, więc może pogoda dopisze, a moja sukienka jest czarno-szara :)

Do szaro-czarnej proponowałabym ożywienie kolorystyczne - żakiet/bolerko czerwone/chabrowe/zielone będzie chyba dobrym rozwiązaniem.

Gość Czarno-szara sukienka
3-kolorowa? I taka sama, ale bez suwaka? Ale głównie ten suwak 'robi' kieckę:O Niczego pod nią, bo to wyglada wieśniacko:O Na nią marynarę, na dole jakieś mocne buty. Jesli nie chcesz siedzieć przy stole z odkrytymi ramionami to pora pomysleć o nowej kiecce. Ta absolutnie nie nadaje się do zakładania na cokolwiek poza bielizną:P

Gość Mania pragmatyk
mysle ze marynarka z rekawem 3/4 tez szara lub czarna+ bizuteria np czerwona pomaranczowa niebieska zaleznie od tego w jakim kolorze wolisz ale zeby odbijalo i w tym samym kolorze buty bym proponowala