Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda2000

zazdrosc...

Polecane posty

Gość magda2000

witam. chodze z chlopakiem 2.5 roku. przed tem bylo wspaniale... teraz? jak dowiedzialam sie pol roku temu ze pisal z swoja jedna (niby kolezanka) na pewnym portalu internetowym, ze wpadnie do niej po pracy ze jest zazdrosny o nia... Po pewnym czasie przeczytalam ze umiawial sie z nasza wspolna kolezanka na wspolne wypady na imprezy, jeziora....za moimi plecami... teraz mowi mi ze z nikim nie pisze ale boi dac sie swoje hasla na nk czy facebooka... o telefonie zapomnij... co mam zrobic? jestem zalamana tymi sytacjami :( jestem tak zazdrosna ze co chwile mu wypominama on do mnie nie denerwuj mnie ipo temacie... czy to jest normalne? dac sobie spokoj? :( byliscie w takiej sytacji?

Gość Żeberko
Byłam, należy pożegnać się zawczasu.

Gość karolina1989
ja byłam w podobnej sytuacji;/ jeżeli jesteś pewna to daj sobie spokój żebyś poxniej nie cierpiała za bardzo;p ja chodziłam z jednym chłopakiem pare lat temu i moim zdaniem było wszystko ok aż tu nagle dowiedziłąm się że się żeni ale z inna laska ktora jest w ciąży.... no i z dnia na dzien bez gadania nawet się nie widzieliśmy aż tu po paru latach go spotkałam i nawet zaczął i pisać ze nie jest szczęsliwy a ja mam tylko satysfakcje z tego i cieszę się zachował się wobec mnie nie fair a teraz sam cierpi ech dupek;/

ja tez byłam tylko ja miałam meza byłam w ciazy a moj maz pojechał za granice na 3 miesiace i tam poznał dziewczyne tylko tele wiedziałam ze to jest jakas joanna, i ze ona tam poznała faceta i sie zakochała moj maz zjechał wczesniej bo rodziłam i dopiero po 2 lata napisął do niej na nk co tam u niej i wogole, powiedział mi ze idnowił znajomosc i wogole, on ma taka teraz prace ze wyjezdza na wyjazdy, i kiedys weszłam na nk bo zrobił sie dziwny a ona tez mezatke i dziecko ma z tym kolesiem ktorego poznała tam za granica, moj maz pisał do niej jak by byłe jego a jej chyab sie to podobało, wiec wiem co pisali siedziałąm po cichu powiedzieł mi ze pisze z nia, ale nic wieciej potrafil o 5 rano wejsc na nk zeby jej odpisac... chore byłam załamana pisał ze sie w nie zauroczył tam jak byli i wogole interesował sie jak jej dzien minoł a mnie zbywał nie dzwonił naszego synka traktował jak powietrze naszczescie ta laska sie opoamietała i mu powiedziała ze ona sie nie spotyka z mezczyznami a czy jego zonie to by nie przeszkadzało i on sie chyba wkurzył i zerwał znajomosc od tamtej pory dba o mnie troszczy sie o nas. 3 razy mu wypomniałam to pisanie i skonczyło sie to tragicznie wiec zawsze mow co myslisz odrazu a nie wywlekaj co chwile bo to jest dla faceta najgorsze

Gość Żeberko
Tak tak, nie wolno panu zdrad wypominać bo jeszcze się biedaczek zdenerwuje!