Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomeeekkkkk

Co zrobic zeby była dziewczyna wybaczyła? ktorej po pijanemu ublizyłem

Polecane posty

Gość Tomeeekkkkk

Witam, Mam problem Czy moze ktos coś mi doradzić? Zerwała ze mną dziewczyna przed świętami powiedziała że się meczy i nie chce już byc ze mną itd. ale po tym jeszcze rozmawialiśmy ze soba pisaliśmy do siebie i pewnego razu spotkaliśmy się na wspólnym grilu. I wypiłem za dużo alkoholu i zaczeło mi odwalać. zacząłem się do niej przytulac chociaż ona nie chciała później chciałem ja odwieźć ze znajomymi do domu i ona tego nie chciała żebym ja jechał razem z nią i wysiedliśmy z samochodu i zacząłem z nią rozmawiać i tak się stało że powiedziałem tzn. ubliżyłem jej a nie panowałem nad soba już wtedy po prostu coś mi odbiło. Ona oczywiście i plaskacza w twarz walneła. Na drugi dzień napisałem jej sma z przeprosinami bo nie chciała tel odebrac. ale napisała mi zebym zniknął z jej życia . Ostatnio się spotkaliśmy przypadkiem na ulicy i chwilę z nia rozmawiałem przepraszałem za to co się stało ze naprawde nie byłem sobą wtedy ale ona powiedziała mi ze nie ma takiej opcji zeby mi wybaczyła . to tak w skrocie. Prosze poradzcie cos co mam zrobic byłem z tą kobieta 1,5 roku i co najgorsze ciągle mi na niej zależy i nie wiem juz sam co mam zrobić żeby mi wybaczyła. Chciałbym przynajmniej żebysmy zostali juz tylko przyjaciółmi bo utrata konaktu z nią jest dla mnie najgorszym co moze być;/

Gość Tomeeekkkkk
no niestety tak przy kumplu ktory mnie probowal odciagnac od niej. i tam chyba jeszcze ze 2 osoby były

i bardzo dobrze, jak ktos nie umie sie zachowac po alkoholu to niech nie pije

no to kaplica ...gdyby to było na osobności to może byś miał szansę ale tak to po zawodach. bo jeśli ci wybaczy i pozwoli do siebie wrócić to w oczach tych osób w samochodzie, swiadków całego zdarzenia wyjdzie na osobę hm...słabą...lub wręcz głupią. upokorzyłeś ją przy tych ludziach. nie naprawisz tego.

Gość Tomeeekkkkk
Wiem ze zachowałem sie jak ostatni idiota i cham. ale co tu zrobic zeby mi jakos wybaczyła?

napisalem ci juz ze po zawodach. szanse niewielkie nawet nie warto próbwać. wiesz czemu? bo pomijając już upokorzneie przy świadkach...to daleś ciała z tym alkoholem. stracileś zaufanie bo to nie jest coś co możesz zmienić w sensie zahcowanie po alko, jedyne co to abstynencja ale co ona sobie mysli? wybacz emu, o cos sie posprzeczmay on sie najebie i znowu zrobi taka samą akcje i nic nie będzie pozniej pamietal...

Gość seeeyou
A wiecie co mi sie wydaje? że ona chce, abyś o nią zabiegał... jeśli Cie kocha oczywiście... fakt - ubliżając jej, nie zjednasz sobie jej sympatii, ale ludzie robią gorsze rzeczy, tym bardziej, że ona wie, że po pierwsze byłeś pijany i nie kontrolowałeś słów, po drugie kochasz ją nadal i zależy Ci . więc dlaczego miałaby Ci nie wybaczyć skoro to jest prawdziwa miłość? o ile to jest prawdziwa miłość. I jeszcze kwestia tego, jak bardzo jej ubliżyłeś.. ja zrywając z chłopakiem też zostałam obrażona, ponieważ rzekomo tak był we mnie zakochany, że nie mógł w to uwierzyć i nazwał mnie od najgorszych, mimo że nie należe do puszczalskich, ale tak naprawde.. nie mialam mu tego za złe.. było mi przykro, ale to były emocje - po prostu.

Gość Tomeeekkkkk
ehh... kurde a moze odczekac z miesiac czy 2 i dopiero sprobowac sie z nia spotkac i porozmawiac?? Jak myslicie?

Gość ja bym zrobila tak
jesli ci zalezy to ja bym mimo wszystko probowala ja przeprosic. Moze nie tak nachalnie ze co chwile, ale co jakis czas przypominalabym o sobie i ze przepraszam. Teraz moze daj jej troche czasu a za jakis czas ponow probe.

Gość ja bym zrobila tak
jesli ci zalezy to ja bym mimo wszystko probowala ja przeprosic. Moze nie tak nachalnie ze co chwile, ale co jakis czas przypominalabym o sobie i ze przepraszam. Teraz moze daj jej troche czasu a za jakis czas ponow probe.

Gość seeeyou
a jedno zasadnicze pytanie - ona Cie kocha? i jak długo nie jestescie razem ?

To proste, zamów dwa miejsca w hotelu na madagaskarze, kup jej biżuterię , markowe ciuchy (np. Chanel), dobry samochód najlepiej lamborghini i jest Twoja , na pewno ci wybaczy. ^^

Gość Tomeeekkkkk
No własnie mną tez kierowały emocje i na dodatek zbyt dużo alkoholu;/ nigdy bym jej tego nie powiedział bo naprawde jest ona dla mnie kims ważnym.

"fakt - ubliżając jej, nie zjednasz sobie jej sympatii, ale ludzie robią gorsze rzeczy, tym bardziej, że ona wie, że po pierwsze byłeś pijany i nie kontrolowałeś słów, po drugie kochasz ją nadal i zależy Ci . " ale głupoty wypisujesz:O to jak z rozmowy dwóch kobiet: -hela a mój stary ostatnio mi morde obił mało oka nie straciłam -ooo to współczuję, mnie bój nie bije, tylko od kurw i szmat wyzywa po pijaku no i na dziwki łazi. ale nie bije -szczęsciara.... 🖐️ ponadto alkohol nie jest żadnym usrpawiedliwieniem 🖐️

Gość Tomeeekkkkk
No od świat wielkanocnych tylko ze cały czas i tak kontakt ze sobą utrzymywalismy az do tej sytuacji;/

Gość ja bym zrobila tak
mysle ze to dobry pomysl zeby odczekac

Gość seeeyou
to, że chłopak miał jedną wpadke nie znaczy, że należy go skreślać ;) tym bardziej, że tego żałuje i że naprawde ja kocha i wie, ze to sie nie powtórzy... alkohol nie usprawiedliwa? no nie do konca.. po pijanemu sie rozne glupie rzeczy gada.. na trzeźwo na pewno by tak nie powiedzial, a trzeźwość i zachowanie po trzeźwemu sie bardziej liczy ;)

Gość Tomeeekkkkk
A czy wogóle któraś z was wybaczyła by takie cos???

"po pijanemu sie rozne glupie rzeczy gada.. na trzeźwo na pewno by tak nie powiedzial, a trzeźwość i zachowanie po trzeźwemu sie bardziej liczy " nie kumasz w ogole ze jak koles sie wypucował na agresywnym zachowaniu po pijaku , na przy świadkach zwyzywanu od najgorszych to po co tej dziewczynie tkai koleś , teraz za kazdym razem jak sie napije będzie miala strachca że znwu jej narobi sirary? następnym razem moze ją uderzy itd? co innego jest gadac głupoty a co innego upokorzyć kogoś i to przy znajomych. sprawa przegrana. daj se siana. znam dwa tkaie przypakdi i gadałęm z tymi dwoma tak podobnie potraktowanymi kobietami , w podobnych okolicznosciach i przekazuje ich punkt widzenia.

Gość kobiiitaaakobita
myślę, że jeżeli nadal coś do Ciebie czuje i znaczysz dla niej coś to byłaby może skłonna wybaczyć po jakimś czasie gdyby widziała że naprawdę Ci zależy. jeśli tak jest to walcz, nie odpuszczaj. nie bądź natrętem bo to ją odstraszy. ale staraj się. to też jest zależne od tego co jej powiedziałeś... wyzwałeś ją od suk, szmat itd?

Gość Tomeeekkkkk
Wystarczy chwila żeby wszystko spier... ehh....

Gość Tomeeekkkkk
Dokładnie nie pamiętam ale chyba powiedziałem jej że zachowuje sie jak pier... szmat..;/ cos w tym stylu powiedziałem jej

Gość rapappaamddk
Wiesz co jest najgorsze? Że nie od dzisiaj ludzie gadają, że po alkoholu mówi się to czego nie ma się odwagi powiedzieć na trzeźwo, pewnie się boi że będziesz ją źle traktował, że ponownie dojdzie do takiej sytuacji skoro nie potrafisz nad sobą zapanować chociaż to głupie tłumaczenie bo jeśli byłeś w stanie chodzić, mówić do niej to miałeś jakąś tam świadomość, poza tym też to że tam byli ludzie, ona nie chce się ośmieszyć teraz przed nimi.... wiec nie wiem czy to dobry pomysł dalej próbować

Gość rapappaamddk
Wiesz co jest najgorsze? Że nie od dzisiaj ludzie gadają, że po alkoholu mówi się to czego nie ma się odwagi powiedzieć na trzeźwo, pewnie się boi że będziesz ją źle traktował, że ponownie dojdzie do takiej sytuacji skoro nie potrafisz nad sobą zapanować chociaż to głupie tłumaczenie bo jeśli byłeś w stanie chodzić, mówić do niej to miałeś jakąś tam świadomość, poza tym też to że tam byli ludzie, ona nie chce się ośmieszyć teraz przed nimi.... wiec nie wiem czy to dobry pomysł dalej próbować

Gość rapappaamddk

Gość Tomeeekkkkk
ehh....

Gość Dziewczyna Z Drzewa 234
Spoko, moj facet tez mnie bardzo kocha ale jak za duzo wypije, to czasami palnie jakies glupstwo. Np. ostatnio bylam ubrana NORMALNIE, jeasny i koszulka, tak elegancko w sumie bo ladna koszulka byla, zadnego dekoldu. A on do mnie ze wygladam jak dziwka :-) Oczywiscie tego nie pamietal :-) Niektorzy po prostu nie moga pic :)

Gość Dziewczyna Z Drzewa 234
oczywiscie smial sie z tego co powiedzial kiedy to mowil :-) Tyle ze on czesto robi takie cyrki zeby mnie wkurzyc :-)

Gość Tomeeekkkkk
dlaczego niektóre kobiety nie rozumieją tego że człowiek naprawdę nie chciał ich skrzywdzić ani obrazić?