Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego?????????

Bolą mnie stawy ,dlaczego? mam dopiero 23 lata

Polecane posty

Gość dlaczego?????????

tępy bol ,jakbym przeszła 50 km a siedze w domu ,spaceruje jezdze na rowerze ale od miesiaca nic. Czesto ''strzykają '' mi tez stawy kosci ,zwlaszcza gdy klękam albo kucam :O co to moze byc?

Gość SAME SŁODYCZE
Idź do lekarza. Da Ci skierowanie na badania. W Twoim wieku może to być początek RZS...

Gość botanikhs
Ja bym też zrobił test na boreliozę. Może ugryzł cię kleszcz? Z drugiej strony podobno pijąc mleko prosto od krowy można złapać boreliozę. Tylko nie trzeba się przejmować jak wyjdzie pozytywnie. Wyniki trzeba powtórzyć czasem kilka razy.

Gość dlaczego?????????
nie chodziłam po żadnych lasach ani łąkach , ciekawe skąd ten kleszcz :O mleka tez nie pije :O

Gość Dr Froydest:D
Zrób sobie badania w kierunku pasozytów. Poczytaj o tym w necie.

Gość SAME SŁODYCZE
Wystarczy morfologia, ob i czynnik reumatoidalny. Ideałem byłyby jeszcze przeciwciała przeciwjądrowe ANA... Jak lekarz usłyszy co Ci dolega, na pewno to zleci...

Gość dfdhghdhfh
RZS jest bardziej prawdopodobne

Gość zlotykloszobza
wiesz to, że jesteś młoda wcale nie znaczy, że nie dopadnie cię ból stawów, poza tym moja koleżanka z pracy jest w podobnym wieku i ma rwę kulszową, co też mi się wydawało raczej przypadłością osób trochę starszych. Ale jak bolą cię stawy pomyśl o tym, jak sobie z nim poradzić. Ja gdzieś czytałam o elektrostymulatorach tens, jako sposobie na ten ból. Na pewno to przyjemnie nie jest więc jak jesteś młoda postaraj się znaleźć jak najlepsze rozwiązanie, żebyś później nie miała takich problemów.