Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreerwrwerrew

Będę malować podłogę - na biało czy na czarno?

Polecane posty

Gość wreerwrwerrew

Mam w pokoju starą podłogę (jest chyba drewniana, chociaż nie jestem pewna). Nie stać mnie na wymianę, więc postanowiłam ją pomalować. Na biało lub na czarno :) Bardzo lubię czarny kolor, mam w swoim pokoju czarną ścianę, meble natomiast są białe, i teraz zastanawiam się czy wybrać czerń, czy biel ;)

Gość cxzvbtazbvdsas
paski ;)

Gość wreerwrwerrew
Dodam, że pokój jest prostokątny, widny, sufit jest dość wysoki Pokój ma jakoś 12m2

Gość cxzvbtazbvdsas
Szczerze wybrałabym białą farbę a skupiła się ewentualnie na czarnych dodatkach, czy czarnych framugach (tak to sie nazywa?) drzwi. Dodatkowo na czarno pomalowała te listwy od podłogi przy ścianie;) Ewentualnie jakaś czarna pościel (sama mam i kocham) ;)

Gość lolo9889
czarna pościel ?? seksu nie uprawiasz??

Gość wreerwrwerrew
Też mam czarne pościele :D Oczywiście nie tylko, ale między innymi ;) Mam sporo czarnych dodatków. Czarna listwa to fajny pomysł

Gość bambaryla147
ani biala, ani czarna. na czarnej kurz bedzie niesamowicie widoczny i kazde stapniecie tez. Nie daj boze wchodzic w butach. na bialej z kolei tez kazdy syf bedzie widoczyny. Moze szara?

Gość wreerwrwerrew
Hmmm... nie, szara do mnie nie przemawia Często myję podłogę (czasami codziennie, ale przeważnie raz na 2 dni, bo podobno zbyt często też nie można)

Gość vxcvxvcxvx
zarówno na białej jak i czarnej będzie widać każdy śmieć polecam biały - ale taki postarzały, zeszarzały (nie wiem czy wiesz o co mi chodzi)

Gość cxzvbtazbvdsas
Z czarnym kolorem nie ma co przesadzać ;) pamiętam jak zrobiłam sobie czarną ścianę od okna;D firanka na niej wyglądała jak jakaś szmatka ;p Lubie "bazgrać po ścianie" więc na czerwonym tle mam malunki czarno białe ;) przypominają te nawet modne naklejki na ścianę byś musiała poszukać w google ;) Mi osobiście taki zdobniczy akcencik się podoba ;) Ale jak chodzi o podłogę to czarna by mogła przytłoczyć pokój jak reszta jest jasna. A biel będzie wyglądała czyściutko i podkreślała czarne dodatki ;)