Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona oczekiwanniem

bol brzucha

Polecane posty

witam ostatnio mialam okres 10 kwietnia i tak do dzisiejszego dnia nie mam pobolewa mnie brzucho i mam powiekszone piersi nawet dzi w nocy tak strasznie bolal mnie brzuch ze musialam wstac myslalam ze moze siku ale nie nie moglam nic zrobic wrocilam do pokoju polezalam troche az bol minol bolalo tak bardzo jak by mi cos roslo pod brzuchem ale bol ustapil nie wiem co myslec?/ poronilam w 6 tyg w pazdzierniku zeszlego roku staramy sie o dziecko z mezem juz ponad 3 lata i nic nie wiem czy to stres bo czesto sie stresuje pomozcie

Gość nbhjvbghyvgbhygygyghybgyhg
zbadaj sie w kierunku pasozytów. zmien diete odstaw nabiał, baiła makae i cukier.

Gość Jo Asia 23456
zaszlas :) ciesze sie razem z Toba bo pisalas ze dlugo starasz sie o malenstwo

chciala bym zeby byla to prawda boje sie robic testu tyle zrobilam juz porzez 3 lata kazdy negatyw to bol

Gość zuli
tez tak się zastanawiam dziś mnie strasznie mdliło i piersi mnie bola ale za 3 dni powinnam mieć @ więc może to od tego;/

Gość vxcvxvcxvx
no ale zrób ten test jeśli poroniłaś to powinnaś jak najwcześniej dowiedzieć się jeśli się udało lekarz Ci da luteinę na podtrzymanie, by zabronić ponownemu poronieniu!