Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka89892

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

witam:) mam dwojke dzieci a jednak ciagle potrzebuje porad kogos innego:P a wiec tak.. zaczne od samego poczatku bo to skomplikowane... przez dwa miesiace bralam tabletki antykoncepcyjne na trzeci miesiac dostalam z minimalnie wieksza dawka hormonow. bralam ale zapomnialam brac 5 dni-pomyslalam poczekam do tych 7 i zaczne brac znow. no i zaczelam brac. okres sie nie konczyl i jak bralam tabletki tez ciagle trwal. przyszla kolejna przerwa i dostalam silniejsze krwawienie(pomyslalam ze to juz ten "wlasciwy okres" w kazdym razie mialam go przez miesiac. tabletek juz nie biore. ciezko bylo mi stwierdzic kiedy mam dni plodne. ale liczac od tek "wlasciwego okresu" to by tak wyszlo ze dni plodne mialam na 13 i 14 dznien cyklu. wszystko napewno sie poprzestawialo.. chodzi o to ze przy pierwszych dwoch ciazach czulam ze jestem w ciazy(z tym ze chcialam) jestem po dwoch cesarkach (ost rok temu) nie planuje juz dzieci. ale znow cos czuje.. jest mozliwe zeby w 21-25 dniu cyklu cos czuc?? (nie ruchy bo glupia nie jestem tylko intuicja) czy to tylko raczej przerazenie.) pobolewa mnie brzuch tak mi dziwnie "tam" tak jak przy pierwszych ciazach... pomozcie na test za szybko a do okresu tez(i nawet niewiem kiedy go dostane) prosze odpisujcie...

Gość junn
krwawiłaś przez miesiąc? a do lekarza poszłaś?

nie rozumiem dlaczego nie pójdziesz do ginekologa tylko pytasz tutaj na forum?nie jesteśmy lekarzami więc co możemy odpisywać?miesiąc masz jakieś komplikacje i nic z tym nie robisz?

Gość junn
skoro jeden cię olał to idź do innego lekarza.

wiec napisze jeszcze raz. lekarz kazal czekac bo okres (jak on twierdzil) byl przez tabletki. a nie pisze tu o porade lekarska tylko moze ktos by mogl doradzic wypowiedziec sie i napewno fajnie pogadac z kims o krepujacych(jak dla mnie) tematach:)

razem bylo ich trzech lacznie ze szpitalem.. pogotowiem dokladnie.. chcac niechcac przyjelam ta teorie.

Gość junn
wychodzi na to że te tabletki ci nie służą. Namieszały ci tylko w organizmie. Stąd pewnie twoje przeczucie że może to ciąża. Hormonalne zamieszanie po źle dobranych anty.

moze.. przeraza mnie wlasnie to ze przed kazda ciaza tak sie czulam.. moze.. a moga byc dni plodne w 21 dniu cyklu?? moze przez to bolal mnie brzuch... mialam takie uczucie jakby zaraz mial mi okres przyjsc.. (mialam tak tylko w ciazy no i przed samym okresem.. chyba ze tak szybko okres dostane...)??

ja przy anty mialam okres 3 miesiace zla reakcja organizmu przerzuc sie na zastrzyk

a ciaza bardzo mozliwa przy takich zaburzeniach

slyszalam ze po zastrzykach wyskakuje duzo pryszczy(wiadomo ze wszystko zalezy od organizmu) narazie jestem przy prezerwatywach choc wiadomo ze czesto sie o nich zapomina pod wplywem chwili.

zastrzyk nie niszczy watroby nie musisz codziennie sie pilnowac nie masz okresu trzy miesiace spokoj niski koszt ja jestem na zastrzyku i pryszczy nie mam

fajnie:) moze sprobuje:) narazie zostane na gumkach:P i bede musiala poczekac na okres.. ktoras z was ma dzieci?

zastrzyk antykoncepcyjny DEPO-PROVERA odradzam,poczytaj w necie,poza tym na kafe jest parę topicków na ten temat

czy ktora kolwiek z was miala przeczucie?? znaczy intuicja jej mowila ze to ciaza?? czy tylko na podtawie testow i badania ginekologicznego??