Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dobry pomysl na prezent

Czy to fajny prezent na dzien dziecka dla 5 i 4 latków?

Polecane posty

http://allegro.pl/hulajnoga-scooter-stopka-hamulec-kolory-2609-tanio-i2316703808.html Warto czy lepiej szukać czegoś innego? Poradzą sobie na takich hulajnogach? Nie mieli jeszcze nigdy żadnej, ale mają rowerki biegowe i głównie na nich jeżdżą. Może bez sensu w takim wypadku kupować hulajnogę? Może ktoś ma taką? W ogóle fajna jest czy raczej szajs i się rozpadnie? Nie mam pojęcia co na dzień dziecka kupić. Mają tyle zabawek.

Gość mamaPRZEDSZKOLAKA1983bcd
hej, ja mam taką sama, wkleje link ale od innego sprzedawcy, kupiłąm wlasnie na dzień dziecka dla syna

powiem ci szczerze ze lepsza i bezpieczniejsza lepiej bedzie trójkołowa, aluminiowa stabilna, tą co ja kupiłam kupiło dużo ludzi, dobrze wykonana i widac ze nie tak szybko bedzie popsuta :)

Nie, bo taka hulajnoga jest wręcz niebezpieczna :o wystarczy że dziecko jadąc odwróci się i odruchowo lekko skręci :o moja siostra tak zrobiła i skończyło sie na pogotowiu :o dla małych dzieci są hulajnogi z większymi kółkami albo z takim specjalnym "czymś" że kółko skręca tak jakby wolniej niż kierownica, wtedy trudniej o wypadek.

no właśnie ta z mojego linka jest bezpieczna, bo trójkołowa

Dziękuję za link, ale hulajnoga odpada. Skonsultowałam z mężem i się dowiedziałam ze próbowali jazdy na hulajnodze i ich nie zachwyciło. Szukam czegoś innego, nieoklepanego a w rozsądnej cenie. Nie mam pomysłu.

Gość samotnica999
Kup jeden z bardziej zaawansowanych zestawów z lego duplo. Do zestawów dodawane są karty na podstawie których można budować i dopiero starsze dziecko zaczyna kolokwialnie rzecz ujmując "ogarniać sorawę" ;-) Na każdym pudełku masz napisany wiek dziecka...

Gość cinosa
bardzo fajny pomysł z tą hulajnogą, zawsze jak widzę śmigające dzieciaczki przypomina mi się moje dzieciństwo :) warto zainwestować w coś porządnego by posłużyło dziecku przez dłuższy czas. My kupiliśmy w sklepie przy al. krakowskiej w warszawie- można obejrzeć na hulajnogi.com.pl

Gość marika163
Ja polecam zwykły rower, który przynosi więcej radości niż podobne gadżety, które się szybko nudzą :) Mój syna dostał taki:) http://www.2o2.pl/produkt,26905,rowerek-dzieciecy-z-kolkami-bocznymi-bmx---pompowane-kola-16-kimet-simple-bike.html pojeździ kilka lat.

klocki lego mój się bawi odkąd skończył 12 miesięcy, nigdy nie ma dosyć i ciągle każe dokupować nowe zestawy to dobra inwestycja,jeszcze ich wnuki beda sie bawic mój ma częśc po wujku i po siostrze, niektóre maja prawie 30 lat a sa jak nowe

Gość enla
nie wiem skąd wzięłą się ta moda na hulajnogi, ale zawsze jak widzę małe dzieciaczki pomykające na hulaj zaraz mam banana na twarzy :) z resztą w wawie widzę coraz więcej dorosłych śmigających w ten sposób z metra czy na autobus

Gość ciemieznica
też to zauważyłam że rzeczywiście moda na hulajnogi wraca. Zresztą to można zaobserwować także z innymi rzeczami. Kiedyś hylajnogi były popularne na równi z wrotkami, potem przyszły rolki, na chwilę deskorolki, potem hulajnogi, potem rolki, teraz znów wracają hulajnogi. I dobrze - niech dzieciaki się ruszają. Ten rowerek Yedoo też całkiem fajny... Gdzieś czytałam że dzieci potem szybciej łapią równowagę na prawdziwym rowerze bez dodatkowych kółek. Nie wiem z czego to wynika.