Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nunlaineth

Gdzie śpią Wasze Maluszki?

Polecane posty

Gość Nunlaineth

Pytanie jak w temacie. Mój synuś ma 5tygodni i ma alergię na łóżeczko, w dzień śpi w wózku albo na kocyku na kanapie a w nocy z nami w łóżku, obawiam się że już tak zostanie i nie będzie chciał spać sam, ale co zrobić jak Maluszek płacze, tylko przytulić się razem pod kołderką;) Jak to wygląda u Was? Pozdrawiam

Gość lips90
nie bierz go do siebie!!!potem przezyjesz dramat,do łóżeczka i koniec,mozesz sie nad nim nachylic,pogłaskac,ale nie bierz go ...teraz fajnie a potem bedziecie sie kłócic o to z mezem bo dziecko jest coraz wieksze...

mój syneczek ma 9 tygodni, do 5 tygodnia spał jedynie obok mnie na mojej poduszcze, na allegro kupilismy mu misia z odgłosami z brzucha matki itp. od tamtej pory malenstwo spi w łóżeczku:)

Gość junn
moje młodsze dziecko od początku śpi w swoim łóżeczku. raz czy dwa zdarzyło mu się drzemnąć w leżaczku albo z nami w nocy. ale woli swoje łóżeczko choć nie zawsze było tak dobrze. Może twoje dziecko potrzebuje utulenia, owinięcia bo czuje się opuszczone w wielkim łóżeczku. Spróbuj go owinąć i położyć do łóżeczka.

Moja ma 6 tyodni i śpi u siebie w łóżeczku. Staram się też by zasypiała sama, bez noszenia bujania itd. Wychodzi różnie. Na noc smoczek to dla niej podstawa, bez niego nie zaśnie. W dzień smoczek może nie istnieć.

Moj synek śpi od 10 dnia życia w swoim łóżeczku, aczkolwiek był okres pomiedzy ok 10 a 12 msc zycia kiedy lądował u nas w łóżku w środku nocy. Budził się i nie było zmiłuj się, a nam sie nie chcialo go usypiać itd więc lądował u Nas. Teraz ma 15 miesięcy i od niedawna przesypia caluśkie noce, więc od wieczora aż do rana śpi u siebie. Bardzo się z tego cieszę, że przesypia noce, ale czasem bym się poprzytulała jeszcze nocą ;-)))))

moj maly spal ze mna w lozku przez 2 miesiace, pozniej spal u siebie w lozeczku do skonczenia 16 mca zycia. Pozniej przeniosl sie na duze lozko i zaczelo sie :( teraz ma 2 i pol roku i spi ze mna w lozku, wszelkie proby przeniesienia go do jego pokoju spelzaja na niczym, budzi sie w nocy i wola mame/tate, najdluzej wytrzymalismy 2 tyg i teraz znowu spi ze mna w lozku :(

Gość milena_
Moja córka do 3-go roku życia spała z nami w pokoju, w swoim łóżeczku. Przez rok spała ze mną (karmiłam cycem i nie chciało mi się biegać po nocy na każde zawołanie). Potem córka przeniosła się do swojego pokoiku do nowego łóżeczka. Nie było z tym problemów. Niech każdy robi tak, jak jemu i dziecu wygodniej.