Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

czemo grobe maciury nie mogo znalesc pracy

Polecane posty

Zapewne karzda groba tloscioszka zastanawiala sie nie raz z jakego powodu nie chco jej nigdzie pzyjonc, nawet do warzywniaka, oturz ja wam odpowiem tluste beczki. Dlatego bo jestescie tloste jak salceson z rzylakami I karzdy sie was bzydzi. Odstraszalybyscie klijentki I przesmiard by wami towar. A to nie bylo by efektowne.

Gość pracaaa3
myślisz o takich jak beata od miesnego jeza?

W somie to nie rozomiem dlaczego was nie polikwidujo z ulic, nic dobrego dla kraju nie wnosicie, zageszczacie sztocznie lodnoscx, bo zajmojecie miejsce dla tzech osub.

O na przyklad terz, ale to josz nie maicura tylko torpeda. Jak to wyszlo z domu. Ja pytnma? No jak? Panie prezydecie jak to pan wyjasni?

Maciury wypowieccie sie jakie so reakcje pracodawcuw , jak najpier we cv wyslecie zdjencie jakiejs fajnej zgrabnej laseczki, a potem oni zobaczo was na rzywo? Co muwio I jak wam odmawiajo? Pewnie, ze josz kogos znalezli ale jak cos to sie do was ode zwo? Hahahaha naiwne.

Gość waszabyłaidolka
Skończ juz z tymi grubymi maciurami...nudne to:( i żałosne Przeciez masz cos w głowie oprócz kebaba :P Załóz jakis sensowny temat

Albo morze so tu jakies pracodawcy co opiszo swojo reakcje na grobe lochy?

W glowie to nie, ale dzis w dopie mam picce. to ty sweetie przyznaj sie dziwko.

Gość mnie też wkurvia
FIEL - od jakiegoś czasu poczytuję (czytam, to zbyt mocne określenie) Twoje posty i stwierdzam, że głównie prowadzisz rozmowy sama z sobą :) Pomyśl o tym :) Zgadnij dlaczego? I dlaczego tu jesteś cały czas? Czyżby jakiś kolejny kafeteriany NOLIFE'IK?

Zakladamy tenmaty o rurznej tematyce, dzis np. Bylo o tym jak nam petting uprawiajo we pracy I guwno bylo a nie reakcja, nikt nie chcial nam pomuc I opisac swoich odswiatczen.

Gość waszabyłaidolka
Nie to nie sweetii...Przecież ja cie nie obrażam :( Naprawdę z chęcią poczytała bym Ciebie ,ale te twoje tematy są do doopy.

Gość autorka tegoż tematu
jest tępą idiotką, każdym swoim postem uświadamiasz w tym ludzi!!! Analfabetka skończona, zainwestuj wreszcie w słownik, bo czytając Ciebie, trzeba się zastanawiać co chciałaś napisać, bo tak kłują w oczy Twoje błędy !!!

Tak chccemy stworzyc na kafeterii cos w stylu big bradera. I co ty chrzanisz ze same ze sobo gadamy, pzejrzyj arhiwom I zobaca ile lodzi do nas pisze, morze dzisiaj kepsko idzie, dlatego co I rosz poroszmay nowe problemy, w kacu znajdo sie adoratozy.

A mie kloje w oczy twuj pot. Jestes groba I sie czepiasz. hmm no fakt sweetie jest wolgarna, ale nie chce mie sie wiezyc ze nastolatka mama moglaby nam tak pocisnonc.

Gość waszabyłaidolka
To wez tak troszke poważniej i bez błędów..przecież potrafisz...i niech twoim anty wyjdą oczy na wierzch

Gość mnie też wkurvia
nie pisz w liczbie mnogiej :) Drogi nolife'ie :) Pisz w własnym imieniu:) Już nie podbijam Ci postu, bo to żenujące. Czuję się zawstydzona tą konwersacją. Ciekawe, jaki masz inny nick, co? Naprawdę kiepski ten projekt!

Ale jak napisze bez blenduw to nikt nie zwruci na nas uwagie, a to by byl cios ponirzej pasa, nie mosicie pzeciesz sie udzielac, wystarczy rze nas obserwujecie. Ale okiej, w takim razie od tera zaczynam nowe rzycie.

Dziekuje za cenne uwagi, od tej pory bedziemy juz tylko powazne, zmienimy sie nie do poznania, bedziemy sie zachowywaly jak 90 procent spolecznosci kafeteryjnej, a to znaczy, ze przyjdzie armagedon. Odejdziemy, swiat o nas zapomni, nie zobaczycie naszego filmu...

Debilka- czy to P. Dawidczyk od polskiego? Kiedys tak mawiala. Pozdrowienia dla pani, milo wpsoimnam lekcje, duzo sie tam nauczylam.

Gość mnie też wkurvia
zabolało, co? Wytrąciło? To mnie śmieszy, własna broń trafiła w Ciebie. Czad!

Gość mnie też wkurvia
i gdzie ten dystans, FIEL? Gdzie? Po co pokazałaś, ze umiesz pisać bez błędów i stylistycznie? Kompleksik wyszedł, wypłynął na szerokie wody kafe?

W takim razie porozmawiajmy o tym, dlaczego osobom z nadwago ciezko jest znalezc prace? Czemu dyskryminujecie kobiety, ktore sa przy tuszy nie koniecznie z wlasnego wyboru? Sama gdybym byla pracodawca, zatrudnilabym tylko dziewczyny majace wiecej kilogramow. niedlugo otwieram wlasna dzialalnosc, takze jesli jest jakas chetna dziewczyna, co wstydzi sie swojego ciala to zapraszam.

Gość waszabyłaidolka
Przecież może być śmiesznie,ale bez obelg. twoje początki były naprawdę super,a potem coraz więcej wyzwisk i bluzgania. Uwielbiam Cię ,ale taką wcześniejszą:D

Jestem gruba, chcialam doprowadzic do tego, zeby wszyscy rzucili sie na mnie I zaczeli chwalic grube osoby, ja bym w ten sposob sie dowartosciowala. A tak dalej jestem gruba, do tego juz nie smieszna, bo kazecie mi byc powaznym czlowiekiem. No jak zyc, jak zyc z taka tusza I udawac, ze wszystko jest w porzadku?

Nasza byla idolko, wlasnie od wczoraj jestesmy znowu takie same jak na poczatku. Bluzgi, wyzwiska w strone otylych kobiet. Moje zycie ulega rozpadowi. Przez was. Dzis popelnie samobojstwo, w autobusie, tuz za kierowca, na oczach pasazerow. Z premedytacja. Zazre sie na smierc.