Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsbvd

Czy uważacie, że Aniela to dziwaczne imię?

Polecane posty

Gość dsbvd

Gdzie byście je umieściły? W Magdach, Aniach, Katarzynach? W Nicolach, Snadrach? W Korneliach, Kaliach? W Michalinach, Zofiach?

Gość Mamuśka007
W Michalinach i Zofiach. Choć te dwa podobają mi się o wiele bardziej niż Aniela.

Gość chyba raczej
w Kornaliach, Kaliach, Michalinach, Anielach cała ta lista jest od czapy imię dziecka oznaczające żałobny kwiat ? co to kurna ma być ?

Naprawdę istnieje imię Kalia?? :O nie dość, że kwiatek kojarzony z pogrzebami, to jeszcze zdrobnienie nie wiem - Kalka? może od razu Kserokopiarka? :O a imię Aniela fajne, chyba staropolskie, kojarzy mi się z "Anielką" Bolesława Prusa.

Gość dsbvd
Och wybaczcie mi:)Domofon zadzwonił a dziecko śpi i mi Kalia zamiast Kaliny wyszła:)

Gość dsbvd
A myślicie, ze Aniela ma szansę stać się drugą Julką czy Zuzanną?

Gość kjjjhgfffcb
zawsze jest taka szansa. zdarza sie, ze wybieramy imie dla dziecka kiedy jeszcze nie jest popularne,a jak dziecko sie rodzi czy chwile pozniej nagle nastepuje wysyp takowych

mysle za jak najbardziej moze stac sie bardzo popularne (moj kolega ma Aniele) ja jak pierwszy raz uslyszalam imie Amelia to powiedzaialam ze tak bedzie miala na imie moja corka a bylo to jakies 11 lat temu. imie nie bylo popularne, nie znalam zadnej Amelii, nikt w moim otoczeniu rowniez. kiedys nawet jak rozmawialysmy z kolezankami to im powiedzialam ze takie sobie imie wybralam. byly zachwycone ze takie niespotykane, oryginalne, dziewczece, pieknie brzmi i nawet 2 zagrozily ze postaraja sie miec corke przede mna i sobie tak nazwa :) a teraz? Amelek do groma i ciut ciut. i moja tez Amelka :)