Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sidala26

Nigdy nie miałam orgazmu - jak go mieć?

Polecane posty

Gość lubieżna anetka
żebyś doszła przez masturbację połączoną z penetracją jednocześnie, tak samo jak facet z problemem słabej erekcji może dojść w cipci, gdy mu się jednocześnie ręką pomaga

Gość sidala26
No nie wiem - o ile uwielbiam nowe pozycje itp to masturbację przy seksie uważam za dziwną - i wstydliwą:/ No nie wiem tak mam.

Gość lubieżna anetka
sama piszesz, że mąż Cię też masturbuje w trakcie, więc w czym prpblem?

Powinnas pojsc do lekarza. Byc moze Twoj problem polega na fizycznosci w ten sposob, ze powinnas brac zastrzyki z botoksu, to nic strasznego. Jest wiele innych powodow z ktorych mozesz nie miec orgazmu, jednak osiem lat daje do myślenia. Być może to trauma z dzieciństwa, której nie pamiętasz, a uświadomić będzie Ci można ją dopiero drogą hipnozy? Póki co polecam wizytę u seksuologa.

Gość zennn
pewnie juz masz myśli ,jakby to było z innym facetem ...mały skok w bok akurak dałby ci jakieś porównanie ...

Gość sidala26
Nie nie mam takich mysli. Kocham męża i bardzo sznuje wierność w związku.

Gość zennn
jedna też tak mówiła a bzykała się z kochankiem bo ją zadawalał jak trzeba ...cóż zew natury ją do tego skłonił...

Gość sidala26
Oprócz popędu mam też wolną wolę i rozum - nie jestem zwierzęciem które MUSI się pieprzyć. Są kobiety i kobiety - nie wrzuca się wszystkich do jednego wora. Dla mnie ważne są inne aspekty związku i cechy u partnera Nie liczy się jedynie orgazm. Choć bardzo chciałabym go mieć - ale z mężem a nie byle kim

Gość mam tak samo jak autorkaaa
Właśnie zastanawiam się czemu nie osiągam orgazmu przez pochwę i myślę, że tak właśnie jestem unerwiona, w dodatku mój facet ma dość cienkiego penia, a ja rodziłam przez pochwę. Czuję go w pozycji na jeźdźca i bokiem, od tyłu mnie boli, bo ma dość długiego, w klasyku on jest za cienki a ja za luźna. Od lat się masturbowałam i osiągałam przy tym orgazmy, z czasem orgazmy mam coraz słabsze. Teraz jak się kochamy to on robi mi ręką dobrze i dochodzę, ale niestety słabo go czuję, nawet jak mam orgazm, a on jest we mnie to i tak słabo go czuję.

Gość sidala26
Nie mam żadnej traumy, nie wstydzę się ani ciała ani samego seksu, kocham męża i nie rozumiem dlaczego nie mam z nim orgazmu! To dla mnie zagadka.

Gość na rozjechaną żabę
spóbuj,,,,lezysz na brzuchu,ale wczesniej zacznij inaczej,szukaj miejsca gdzie cos 'zaskakuje"... przed wszystkim nie spinaj sie ze nie ma to sie osiąga jak sie jest na luzie totalnym:) powodzenia:D

Gość sidala26
Jedyna konkretna rada - dzięki:) Właśnie może jakieś konkretne pozycje które ułatwiają orgazm? Może jakieś sprawdzone afrodyzjaki by nakręcić się na maksa? No nie wiem - ja chce przezyć orgazm!:P

Gość na rozjechaną żabę
orgazm pochwowy mialam raz....i to w tej pozycji bylo to mega przezycie...i kiedys sie zgadlam z laskami ze tez w tej pozycji albo na jezdzca ale tez na rozjechną zabę:P ale mysle ze to kwestia indywidualnej budowy kobiety i jak sie to zgrywa z penisem faceta