Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaafffffeeeeemocne

co na prezent dla 6m-cy dziewczynki

Polecane posty

Gość Kaaafffffeeeeemocne

Jak w temacie, na prezent dla 6 miesiecznej dziewczynki na urodziny, najlepiej jakas zabawke w cenie do 100 zlotych, aby mala mogla sie pobawic z pare miesiecy (jezeli taki cuda robia)

Gość Kaaafffffeeeeemocne
pomozcie mamy, Wy wiecie z czego Wasze pociechy w tym wieku najbardziej sie cieszyly

Gość trre44
eee?do urodzin to jeszcze drugie tyle zdaje mi sie :D

Gość 6 miesiecy na urodziny
hmmmmmm :) o co chodzi? ale tak czy inaczej może uczniaczek szczeniaczek, albo garnuszek na klocuszek? będzie na trochę później :) Napisz jaką kwotę masz d dyspozycji może tak, to spróbuję ci pomóc

Gość ja w tym wieku
kupiłam córce fontanne z piłek,teraz ma 15 miesięcy i jeszcze się nią bawi, są drogie i tanie ale ogólnie niczym się nie różnią,znajdę taką co mam to wkleję link z allegro

Gość Kaaafffffeeeeemocne
na 6 m-cy prezent i chce cos kupic do 100 zlotych

Gość Błagam Cię !
Ja wnet będę miała 29,5 więc to też urodziny ? Ale które ? Mam wyprawić rodzinie imprezę ? :o

Gość Kaaafffffeeeeemocne
kup sobie mate edukacyjna, na pewno dla Ciebie i Twojego mozgu bedzie to super, wszystko inne odpada na ten wiek (29,5) skoro to dziecko mojej siostry, ktora nie bedzie wyprawiac zadnej imprezy a ja chce dac cos dziecku a nie rodzicom, takie to dziwne....????!!!! Jezuuuu, brak slow

Gość 5rrwew
ale dlaczego ktos ma wyprawiac impreze u 6 mies dziecka? z jakies racji??jaka to okazjaa???

Gość Kaaafffffeeeeemocne
kurcze czytac nie umiecie, nikt imprezy nie wyprawia, czy musi byc impreza aby malemu dziecku cos kupic?? kupuje jej wiele rzeczy a na 6 m-cy chce kupic cos drozszego, jestem studentka i na tyle mnie stac ajjj darujcie sobie, juz znalazlam co chce kupic

Gość 6 miesiecy na urodziny
fontanna fajna. a co zdecydowalas sie kupic?

Gość samotnica999
z doświadczenia wiem, że lepiej kupić coś na zaś dlatego jeżeli ubranko to większe a jeżeli zabawkę to też lepiej dla starszego podrośnie poczeka i mama wyciągnie w odpowiedniej chwili z szuflady. Z zabawek to polecam np. jakiś jeden z pierwszych zestawów podtsawowych klocków lego duplo. Niech przez Ciebie rozkocha się w budowaniu i burzeniu ;-)