Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VisionMaster

Dlaczego ssnie dla niej to taki problem?

Polecane posty

Witam kobiety, dziewczyny. No właśnie dlaczego? Czy za każdym razem muszę prosić i namawiać?Jak ja liżę jej cipkę to jest ok a jak schodzi do mojego kutasa to jest wielki problem. Albo wieczorem takie spontaniczne obciągnięcie na dobranoc to również muszę usilnie nalegać. I co słyszę w odpowiedzi "to daj go tak szybko", no kurczę akt łaski normalnie i odechciewa mi się wszystkiego. Jak czytam wypowiedzi to każda z Was to lubi a u mojej kobiety jest chroniczny brak akceptacji lub obciąganie na siłę. Ogólnie z seksem również nie jest koloro i nie wiem dlaczego, jakby blokada ale czemu? Jesteśmy już razem 10 lat, oboje po 30-ści parę lat a w łóżku lodówka. jak już do czegoś dojdzie to co słyszę "chodź tak szybko i idziemy spać" a ja chcę długo z różnymi pozycjami, lizaniem, dotykaniem się nawzajem itp. Chcę normalnego ciepłego seksu z obopólnym zadowoleniem a nie odwalenie obowiązku. Potrzebuje tego przynajmniej 4-razy w tygodniu a moja kobieta może na nawet o tym nie wspomnieć. Rodzą się później z tego nie potrzebne frustracje i kłótnie. Drogie Panie gdzie tkwi problem, jak go rozwiązać? Dzięki za odpowiedzi.

Gość lalka1234
Żle wybrałeś chłopie , tego kwiatu to pół światu . Albo babka jest dobra w garach albo w łóżku , do facetów należy wybór , czy chcą dobrze zjeść czy dobrze poruchać . Takie życie , nie wszystko można mieć.

:) Chcesz wiedzieć, kto tu pisze, że tak uwielbia obciąganie i połykanie? Faceci. :) Possij trochę koledze czy tam jakiemuś gejowi, których ostatnio pełno jest teraz (w internecie = całej Polsce) i opisz nam swoje wrażenia.

Gość nie dziwię się twojej lasce
ssanie - fuj (dla ścisłości - minety też nie znoszę)

Gość :):):)***
a ja tam to uwielbiam i neraz to sama musiałam się prosić swojego faceta zeby mi dał bo kilka razy dziennie to mu się nie chce

Ooo, a tutaj nieco dramatyczniej. Am I the only one in this planet, who hate giving blowjob? And I also hate receiving oral!!!! I really love my boyfriend, that's why I let him made me do it for so long /one year/. It smelled, it was humiliating, it was disgusting. I hated it. And I'm the unluckiest girl in the world, because I can give him deepthroat. Or I don't know how to say it. I think you understand. So I can do it, but it hurts, it makes me vomitting, my throat is aching after this horrible thing. It is DISGUSTING. I really really hate it. I tried to commit suicide TWICE because I hate giving blowjobs and because my boyfriend almost wanted to end our relationship. He stopped me twice because I was holding a knife next to my hroat. I really meant it. What should do a girl in our world if she hates doing this? Kill herself, because there is no men on Earth who can live without receiving oral. I should travel or live to another planet, where blowjob doesn't exist. What the hell should I do? It's unfair. I cannot change my feelings about it. I've tried everything. He had a shower before this fucking thing, I waxed him, I did everything... Ok, some girls say that if you love him, you'll do it for him. I haven't loved a man like this before. I really love him, and I don't want to lose him because of this fucking blowjob. We've been living together for 1,5 years.. Every day I imagine killing myself. Because I could't live without him. And if this ended our relationship, then I'll commit suicide. It's not OK to thinking ALWAYS about this. I'll go mad. If I'm not mad yet. I don't know, but I'm getting closer and closer to the end. I'm really really hopeless. I wanted a family, children.. HELP! Przed zbanowaniem Dekalogowata. A kto by się tam przejmował jakimiś pierdolonymi stopkami.

Gość Wielki Xuj
No tak to już jest, kobitki po 30 po dzieciach i obowiązkach spychają seksik na dalszy plan. A my ogry chcemy sobie zakutasić coraz bardziej, aż w końcu jak mamy po 50-tce to nam zaczyna przechodzić. A kobitki często po 40 pokątnie dają innym - młodszym, ładniejszym, będącym na miejscu. I tak to już jest :((

Masz, Lalka, masz i się udław.🖐️ Wow. Just, wow. Looking through like, 95% of the comments on this, the outlook really does look bleak for women who don't like giving blowjobs. That's so sad. Like, miserably sad. I'm a guy, and I had literally NO idea they were that important to some people. Even the comments that aren't agreeing that it's a total dealbreaker, are just comments giving her suggestions about how she can feel better doing it. I don't see a single one that says it's okay not to. Let me be the one, then. I've gotten blowjobs before, from a few different women. Some good, some bad. The good ones, I'd say, were pretty great, but if it came down to it I could easily do without. If you can't, then I think there's something wrong with you. If the woman I was with *really* didn't want to do it, I'd shrug my shoulders and be fine with it. I can't imagine acting any other way. Who cares? It's not like she finds sex disgusting, right? So get over it and get on to the good stuff. Blowjobs are just starters anyway, they are NOT that important. If you're really uncomfortable with it, then don't do it. If the guy wants to leave you for something so stupid as that, then he obviously doesn't give a damn about you and you're better off without

Gość SKĄD ten problem
u kobiet?ja nie czaje,jak sie ma apetyt na faceta,lubi sie jego i jego ciało to ma sie ochotę go zjesc:P i jesli dba o siebie i higiene,,,to jaki jest problem ?przeciez on dązy ze jej było dobrze,,,a ona,,,zeby jemu nie pojmuję o co chodzi kobietom serio,chco jestem tez kobietą.