Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FAJNA-AJ

Konkurencja chce zniszczyć miją firmę

Polecane posty

Gość same psychole i zboki tu siedz
jaka pipe w droge włazi, w miastach az sie roi od restauracji i co wszyscy maja sie podpalac? myśl zastoju ewolucyjny, gdyby nie było konkurencji to byś nadal 1 zł płacił za sms, konkurencja reguluje rynek autorko jesli kiedys bys go spotkała to staraj sie zeby zawsze był jakis swiadek

Gość nie wiem czy to
młody wilk ,zycie cię nauczy ze przepisy i prawo to jedno a realne zycie i ''prawo'' to drugie , musisz dorosnąć i jak ten dojrzały owoc odpaść od maminego cycka wtedy zrozumiesz

Nie wiem kim ty jesteś, że chcesz mnie pouczać, bo ja prowadze działalność od 3 lat.

Gość smieszne te wasze wywody
facet ja podpali i idiotka straci wszystko łącznie z mieszkaniem które wsadziła w ten interes , i w dupe moze sobie wsadzic przepisy , prawo itp. dyrdymały zostanie pusta

Gość smieszne te wasze wywody
łoł 3 lata szmat czasu , nie ośmieszaj się !

Dokładnie, spali ją, jej rodzine i wszystkich klientów jej.... Załosni jesteśćie, to są tylko zagrania psychologiczne. Najlepiej w takim razie nie otwierać żadnego biznesu i nie walczyć o Swoje

śmieszne te wasze wywody : na twoje nieszczęście zostanie mi jeszcze 10 h ziemi, bo zamias siedzieć z dupą i dopierdzielać innym podwijam rękawy uczę się i zapierdzielam aż pod po dupie mi leci .

same psychole : chyba po na prawdę czas zacząć odbijać piłeczkę w stronę konkurencji. Nie chciałam w ten sposób postępować bo uznałam ,że klient sam wybierze gdzie chce zjeść . Ja np jak sama nie mam pizzy a mam na nią ochotę i jest smaczna w jednym z lokalnych barów to zamawiam i nie patrzę że to na swój sposób też konkurencja .

Gość tak to widze
gościu ma dobre układy ,znajomosci i wali łapówy wystosuj pismo do kierownictwa tych organów które cię kontrolują i zgłoszenie do glin i prokuratury o podejrzenie o niezasadnione kontrole ,podejrzenie łapownictwa i zagrozenie zycia z jego strony ----------oficjalnie i dowiedz sie jak najwięcej o jego machlojkach i zób to szybko bo inaczej on cię zniszczy!!!!!!!!!!znam gostka który w Markach k.Wa-wy stracił sklep z barkiem przez takiego skurwiela .......[byle SB ]

Gość ja miałam sąsiada
po co tutaj piszesz ? jak dla mnie moze cię spalic a nawet powinien

Gość salkiaa
fajna -aj nie przejmuj sie nimi naprawde

Gość k9
Tak na prawdę z kontrolą nic nie możesz zrobić. Tak jak do US piszą często os. fizyczne, że sąsiad kupił nowe auto więc na pewno musi coś kręcić na boku. Niestety oni muszą to wszystko sprawdzić. Warto mieć porządek w dokumentach, wszystko wysprzątane, sami zobaczą, iż nie mają się do czego przyczepić. A czy dostajesz maile, listy z pogróżkami?

tak to widzę : dzwoniłam właśnie do firmy zajmującej się ochrona i umówiłam się na zamontowanie kamer wokół lokalu . W prokuraturze dowiedziałam sie telefonicznie jaki prokurator prowadzi sprawy tego gnoja . Może uda mi się coś z tym zrobić .Dziękuję za zrozumienie .

Gość Notakisobie
Autorko, a czemu sie przejmujesz, niech sobie kontroluja, raz przyjda i narazie spokoj. Ja bym sie tym sukinsynom odwdzieczyl podobnym srodkiem. A po ZAIKS? przeciez to lobby kompozytorow?

Gość k9
Dobra myśl! Radziłabym jeszcze nie mówić nikomu o zainstalowanych kamerach. Mógłby się dowiedzieć i przestać odwalać numery a tak, jak coś się wydarzy będziesz miała wszystko na monitoringu. Warto dowiedzieć się też czy jest on pod dozorem kuratora.

No taki sobie : Zaiks był ponieważ w lokalu włączone jest radio , ale zaiks to pikuś :) Wczoraj miałam Zus -wytrzepali mi wystkie papiery moje i pracowników ,łącznie z przesłuchiwaniem pracowników . Masakra jakaś . Dzięki bogu nic nie znaleźli . A dodam ,że początkowo kontrolerka była baaardzo bojowo nastawiona.

Gość Katrina 84
Kamery to super sprawa ,2 lokal jest ubezpieczony nie ma sie czym przejmowac i dalej pyszne jedzenie gotowac

Gość patatamam
jak nie masz nic za paznokciami , to najlepszy sposób na takich meneli to zrobić maksymalny dym , powiadom wszystkie media , zaprszaj ich opowiadaj

Gość patatamam
im więcej osób będie wiedzić tym lepiej , oni boją się rozgłosu

Gość Notakisobie
Bardzo dobry pomysl. Zrob w lokalu konferencje prasowa. Prasa, Radio, TV a potem wyslij ich do konkurencji.

Gość tak to widze
kamery w srodku lokalu ukryte dla gosci [moze ci przyisc osoba podrzucic np.karaluchy a zaraz potem sanepid i jestes zalatwiona i jeszcze jedno jezeli przyjdzie ci kontrola musi byc przez kogos nakazana a moze byc tak ze pracownik w/w organow robi to na wlasna reke i tu masz go w garsci ,zadnej tv itp tylko myslec bo z takimi skurwielamki zartow nie maq ......

Gość Rada jest taka:
Weź kup usługę czarnego piaru dla niego i po problemie. Poszukaj firm. czarny-pr.pl i po co się męczyć? Jaka jest cena spokoju?

Gość gość
Codziennie pokazuj gościowi bobra i rób mu laskę to może się zlajtuje :-)

Gość gość
Słuchaj "babo"! Jestem w podobnej sytuacji. To jest biznes! W biznesie nie ma przyjaciół i rodziny! Nikt Cię nie będzie lubił i Ci nie pomoże! Musisz myśleć sama i co najważniejsze, to... WALCZYĆ!!! Przetrwa najsilniejszy! A Ty jesteś zdana na siebie! Wykorzystaj wszystko co o nim wiesz!!! Takie są prawa rynku!!! Jestem specjalistą od marketingu, także wiem na ten temat sporo. Otwierając biznes robisz sobie tylko wrogów, bo każdy myśli, że nagle jesteś bogata! Walcz kobieto o swoje!!!