Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lekkozaniepokojona

Brak okresu i lekkie bóle podbrzusza

Polecane posty

Gość lekkozaniepokojona

Mam 20 lat, okres od 6 lat, zawsze miałam nieregularne cykle, ostatnio często koło 31-32 dni. Dzisiaj jest 39 dzień. 8 dnia uprawiałam tradycyjny seks (prezerwatywa nie pękła), a 9, 21 i 26 inne formy seksu (pewnie niesłusznie, ale obawiam się, że mogliśmy coś nieostrożnie zrobić). Staram się jakiś 3/4 roku obserwować śluz z pochwy i wydaje mi się, że śliski i przezroczysty był później niż zwykle. Poza tym miałam jakąś infekcję. Swędzenie i drobne upławy skończyły się koło 20 dnia cyklu. Ostatnio ćwiczyłam trochę (ok. 15 minut dziennie mięśnie brzucha, nóg, pośladków). Jakieś niezbyt duże stresy też się zdarzały, może trochę większe niż zwykle. Kilka dni temu zaczęłam się martwić i zrobiłam sobie wczoraj test (przed południem, parę razy już byłam wcześniej w łazience, ale na ulotce pisało, że można wykonać test także w innej porze dnia niż rano). Wynik negatywny. Niby ulga, ale czytałam, że te testy nie zawsze pokazują dobry wynik. Niepokoją mnie lekkie bóle w podbrzuszu, chyba też jajnika, pojawiają się one raz na jakiś czas i nie są dokuczliwe. Miałam też delikatne nudności, ale to możliwe, że sama się nakręciłam. Dzisiaj, kiedy ściągałam coś z szafy, miałam zawrót głowy. Ogólnie czuję się dobrze, nie bolą mnie piersi. Jutro mam okazję, żeby się napić, a w sumie nie wiem, czy mogę. Miałyście może podobne sytuację? Nie chcę zostać mamą. Jestem prawie rok z chłopakiem, ale nie widzę w nim ojca mego dziecka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować