Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaa20

Ciąża

Polecane posty

Gość Alaa20

Mam dylemat. Spałam z dwoma facetami. Z jednym zaraz dzień po okresie z drugim tydzień po okresie. Moje cykle są z reguły równe 26/28 dni. Z kim jestem w ciąży ?czy większe prawdopodobieństwo jest ,że z tym z którym spałam później czy z tym co wcześniej????

Gość Dzenko pewnie jest tego
z którym spałaś tydzień po okresie.Przy twoich cyklach byłaś w samym środku dni płodnych.

Gość no ja nie wiem
stawiam na tydzien po okresie

Gość Dzenko pewnie jest tego
A ty robwalko pewnie miałaś tylko jednego jedynego HAHAHAHAHAHAHAHAHA.Nie pouczaj kogoś jak sama nie jesteś lepsza.Poza tym nie o tym jest temat.Gówno cię obchodzi kto z kim śpi.Zajmij się swoją dupą.

Gość do adelaaaaaa
poczakaj az sie urodzi zaproś obu i zobaczysz do którego podobne hehe

Gość Alaa20
Czasami tak bywa. Alkohol robi swoje. Tydzień po spałam ze swoim obecnym partnerem. A z tym pierwszym dokładnie w ostatni dzień mojego okresu. I tak mi się zdaje,że dopiero w tedy miałam owulacje, tzn tydzień po okresie, miałam bóle brzucha jak przed okresem. Położna mi powiedziała,że nawet w okres mozna zajść w ciążę ale to mi się wydaje lekko nie realne... czy mozliwe jest ze przy regularnych cyklach z regułą,że plemniki żyją 72godz zajść w nia zaraz po okresie czy nawet te 3 ni po???? :(