Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana ;(

Czy przesadzam?

Polecane posty

Gość Załamana ;(

Dzisiaj rozmawialam ze swoim facetem o byłych, usłyszałam od niego ze jego pierwsza dziewczyna było jego największą miłością, a druga jest miłością jego życia, a mimo to wyznaje mi że mnie kocha, dla mnie to ważne słowa jak można mówić że się kocha dziewczyne z którą sie jest i przy okazji myśleć ze była jest największą miłością czy miłością życia. Bardzo mi się zrobiło przykro, a on chyba nie widzi w tym nic dziwnego. Może ja to źle rozumiem? jakbyście zareagowaly na taki tekst? Jesteśmy ze sobą 2 lata.

Gość wodka
usłyszałam od niego ze jego pierwsza dziewczyna było jego największą miłością, a druga jest miłością jego życia nie widze tu różnicy : największą a jego życia ? fajnego masz faceta ;D

Gość no ja nie wiem
to co on w takim razie robi z toba?

Gość Załamana ;(
O to samo zapytałam, jak różnica, ale on ją widać widzi. Największa bo najmocniej kochał Zycia bo był z nia najdłużej

Gość Załamana ;(
Twierdzi że mnie kocha. Mógłby wrócić do byłych bo obie o dziwo nadal są same a jedna twierdzi ze go kocha nad życia do dzisiaj, ale nie wraca.

Gość no ja nie wiem
ja bym go wystawila za drzwi i niech sie zastanowi.. a co jak Cie za kilka miesiecy kopnie w tylek bo to jednak nie to...

Gość Żeberko
Nie wraca do byłych, bo u ciebie mu najwygodniej.