Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monistkam

ile w Waszych miastach zarabiają opiekunki do

Polecane posty

Gość kilimandziaro
w-wa 2 tys do ręki za pn-pt, po 8h + prezenty na święta, czasem premia, nadgodziny

Gość 432432432432
Poznań- najmniejsza cena jaką widziałam to było 500 zł za 8 godzin. I znalezli szybko, bo sama pisałam i się nie odezwali. A najwyzsze stawki- ok. 1200, większosc jednak daje mniej.

Gość 432432432432
Powiedzcie mi jeszcze- jak ktoś pracował- to jest praca bez zadnej umowy zawsze? Jak wtedy płaca? Co tydzień?

Gość 432432432432
czy to nie ryzyko? a co zrobiłabys jakby ci nie zapłacili? A, powiedzcie mi tez, czy wpisujecie potem w cv te prace? Widziałam niedawno ostrzezenie na portalu z ogłoszeniami- w moim miescie na Dębcu jest baba co zatrudnia młode dziewczyny do dwójki swoich dzieci i po miesiącu je zwalnia, nie płacąc!

Gość Doliya
Ja w Warszawie pracowałam za 2 tysie do ręki, a pracowałam różnie- czasem 8 h, ale częściej 6, co jakiś czas miałam dzień wolny a kasa i tak była bez zmian :) Nie miałam żadnych obowiązków domowych poza opieką nad dzieckiem. Na Boże Narodzenie dostałam srebrny zegarek :)

wiesz tak samo jak oni moga mi nie wyplacic,tak samo ja z dnia na dzien moge sobie nie przyjsc

Gość tyuyty
monistkam - a ty ile zarabiasz i gdzie?

Gość Doliya
Ja bym się w życiu na minę nie wpakowała, głupia nie jestem. Pracowałam u sprawdzonej rodziny :)