Gość lpcfkbv Napisano Maj 15, 2012 Sprawa wygląda tak : ze szkoły z widzenia znam jednego chłopaka , moja koleżanka kilka miesięcy temu mowiła mi , że chyba mu się podoba . Bo zazdrosny byl o to że gdzieś tam chodzi itp . Piszę to żeby nawiązać do mojej sprawy :P ostatnio zagadał do mnie i koleżanki (innej niz ta o ktorej wspomnialam wyzej) - to bylo na poprawie z historii , później pod koniec sie usmiechnal, zyczyl powodzenia. To bylo kilka dni temu , dzisiaj zas szlam z ta sama kolezanka co bylam na poprawie i patrzyl na mnie, pozniej przystanelam bo szla ta kolezanka w ktorej on niby sie buja, ona sie przywitala ale czulam jego wzrok na sobie tyle ze dalej olewalam ,nie lubie na kogos patrzec.Na nastepnej przerwie szlam sama i nie wiem bo szybko sie minelismy ale chyba juz nie patrzyl na mnie. Kurcze, podoba mi sie ale sama nie wiem co myslec :P Znalazłam jego gg, tzn nie jestem pewna ale jest taka osoba o tych samych danych(ale wieku i miejscowosci nie bylo) i ma w opisie ta emotke serduszko, nie chce sie nakrecac i znowu rozczarowac.Oceni ktos obiektywnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach