rose111 0 Napisano Maj 15, 2012 Witam!! Nie mam z kim porozmawiac smutno mi wogole mam rozne mysli nie ma snesu mojego zyciea a tak chcialbym zeby bylo inaczej nie moge znales pracy stalej tylko jakos dorywcza mieszkam w malej miejscowości i ciezko jest znalesc cos konkretnego chcialm pojechac do wiekszego miasta ale pewnie tez duzo nie naplaca bo nie mam wyższego wyksztalcenia:( nie dosc tego mialam chlopaka ktory był moja pierwsza miloscia bylismy 2 lata mylam ze wkoncu cos ruszy ze bedizemy jzu na zawsze r azem naobiecywal mi nie wiadomo co i mnie zostawil a ja nadal go kocham i nie raz ma mysli samobojcze nie ma on narazie nikogo chcialm o niego zawalczyc ale jak naraize bez skutu co mam zrobic :( eh w domu tez nie ejst wesolo czesto sa klutnie o byle co mama caly czas ma pretensjie z enie mam rpacy meza i wogole mialm wyjechac do USA ale jak zywkle nie mialm szescia dostac wizy moze tam zycie by mi sie na lepsze zmienilo mam 25 lat i zero prespektyw ludize pomozcie nie mam kolezanek bo wszystkie maja dzieci rodizny lub jakies zajecie lub powyjeżdżały i wiecie jak to jest na wsi kazdy kazdego zna i obgaduje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach