Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
rose111

nic w życiu mi sie nie układa:(

Polecane posty

Witam!! Nie mam z kim porozmawiac smutno mi wogole mam rozne mysli nie ma snesu mojego zyciea a tak chcialbym zeby bylo inaczej nie moge znales pracy stalej tylko jakos dorywcza mieszkam w malej miejscowości i ciezko jest znalesc cos konkretnego chcialm pojechac do wiekszego miasta ale pewnie tez duzo nie naplaca bo nie mam wyższego wyksztalcenia:( nie dosc tego mialam chlopaka ktory był moja pierwsza miloscia bylismy 2 lata mylam ze wkoncu cos ruszy ze bedizemy jzu na zawsze r azem naobiecywal mi nie wiadomo co i mnie zostawil a ja nadal go kocham i nie raz ma mysli samobojcze nie ma on narazie nikogo chcialm o niego zawalczyc ale jak naraize bez skutu co mam zrobic :( eh w domu tez nie ejst wesolo czesto sa klutnie o byle co mama caly czas ma pretensjie z enie mam rpacy meza i wogole mialm wyjechac do USA ale jak zywkle nie mialm szescia dostac wizy moze tam zycie by mi sie na lepsze zmienilo mam 25 lat i zero prespektyw ludize pomozcie nie mam kolezanek bo wszystkie maja dzieci rodizny lub jakies zajecie lub powyjeżdżały i wiecie jak to jest na wsi kazdy kazdego zna i obgaduje :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować