Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindra22

Mial ktos podobnie? co mi jest?? ;(

Polecane posty

Gość kindra22

Co jakiś czas mam tzw mroczki przed oczami, migajace szlaczki co bardzo utrudnia mi widzenie ;/ trwa to jakies 20 min czasem dluzej,czasem krocej po czym zaczyna mocno bolec mnie glowa. Mam tak odkąd pamiętam, juz jak bylam mala tak sie dzialo. W ostatnim czasie to sie jednak nasililo i mam tak juz chyba 5 raz w tym tygodniu, dzisiaj już 2, najpierw rano noi teraz znowu jak to pisze. Co to jest i czy mial ktos podobnie? sa na to jakies leki? z gory dzieki za odp

Gość miła z sercem na dłoni
o szok miałm chłopaka co miał podobnie opisz bardziej to!!!!

Gość kindra22
a co tu jest wiecej do opisywania? kurcze tyle ze przy migrenie jest podobno swiatlowstret,nudnosci itp a ja mam tylko zaburzenia widzenia czyli te mroczki poczym cholerny bol glowy, mam juz tego dosc nawet tabletki nie pomagaja :(:(

Gość a nie mozesz pojsc do lekarza,
zeby zrobic badania?mroczki przed oczami mogla swiadczyc takze o anemii

Gość kindra22
hm anemia to nawet bardzo prawdopodobne u mnie bo jestem blada,szczupla malo jem itp wiec mozliwe tez tak mam e - tak cos takiego tyle ze nie takie kolorowe tutaj to dobrze widac tylko u mnie sie to rozszerza http://www.youtube.com/watch?v=ZrrviW0Od-w

Gość mamuska 33222
jesteś w ciąży :)

Gość lkjhgfgtfggfgfgf
Migrena . mam tak samo. to tzw.migrena z aurą. mnie tez tylko boli glowa po ataku migajacych gzygzakow:O

Gość lkjhgfgtfggfgfgf
obejrzałam filmik.u mnie tez sie rozszesza..cale pole widzenia mi zajmuje😠

Gość bonita c
ja mam takie cos przed okresem albo jak sie pogoda zmienia

Gość kindra22
mamuska w jakiej ciazy,nie pisz bzdur !! heh a myslalam ze tylko ja tak mam, strasznie to jest uciazliwe, wie ktos czy sa na to jakies leki najlepiej bez recepty

Gość kindra22
dziś znowu to miałam 2 razy, przedtem i teraz, kurde zaczyna mnie to niepokoic bo nie ma dnia bez tego, kiedyś występowało to u mnie raz na jakiś czas a teraz prawie codziennie :(

Gość pytam sieeee
idz do lekarza jak tak czesto ci sie to zdarza

Niekoniecznie migrena. Może być wiele przyczyn okulistycznych, np. odwarstwienie siatkówki, czy obkurczanie się ciała szklistego... Koniecznie pójdź do lekarza, jeśli objawy są bardzo nasilone, to nawet na ostry dyżur okulistyczny, żeby przynajmniej wykluczyć te najniebezpieczniejsze przyczyny. Może być konieczne też badanie internistyczne i neurologiczne.