Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgdfgdfgdfg

Facet z małym penisem nigdy nie będzie prawdziwym mężczyzną. To coś pośredniego.

Polecane posty

Gość facet taki szczery
Koniec Nie bede wiecej sie produkowac i nabijac topiku tej idiotce....Szkoda czasu

Gość tak to widze
gdfg-------jeżeli ty mena oceniasz po kutasie to jesteś głupsza niż ustawa przewiduje ---------chcesz być z dużym hxxxm ,jak dla mnie to ty się niczym nie różnisz od pań które wyjeżdzają na sex party do Afryki ,lubisz duży rozmiar to wsadz sobie tam gar i bedzie git ,boze gdzie takie pojebane kobity sie rodzą za parenaście lat jak będziez miała taki otwór ze niewiele się zwezi jak złączysz nogi docenisz moje słowa i inne lubiące duże hxxe też ...........

Gość wlazlem i bede przemawiał
sorry ale w zyciu nie chcialbym miec takiej pustej suki jak ty. Moglabys byc najpiekniejsza laska na swiecie. Ja patrze na cos wiecej niz tylko wyglad. Ale sadze ze i wyglad i wnetrze masz zjebane. Przegralas zycie glupi lachonie.

Gość gdfgdfgdfgdfg
revlonika można, można, ale nikt takich cudów w życiu nie doświadczył. Prawda jest taka, że faceci z dużymi nie są słabsi w łóżku pod względem techniki od tych z małymi. Myślisz, że jak facet ma dużego to już np. nie umie robić dobrej minety? Cóż to za zależność? Ten z małym tak samo może nie umieć. A rozmiar daje to, że z dwóch facetów na tym samym poziomie ten z dużym będzie zawsze lepszy. Facet z dużym nawet już przy zwykłym wsunąć-wysunąć, wsunąć-wysunąć lepiej się sprawca, bo lepiej wypełnia i dalej sięga. Poza tym facet z małym penisem będzie się wiecznie czuł niedowartościowany przez naturę i szukał potwierdzenia męskości. A to potwierdzenie to będą zdrady, niebezpieczne zainteresowania albo jeszcze coś innego. Nie ma nic gorszego niż facet, który ma braki.

Gość tak to widze
wlazłem - i to są słowa które powinny tym idiotkom dać coś do myślenia sam bym tego lepiej nie powiedział...............szacun

popatrz na siebie. ty to dopiero masz braki.

Gość gdfgdfgdfgdfg
facet taki szczery "Cały czas piszę z końcówkami męskimi!" To sobie przeczytaj swoje odpowiedzi do góry. Są tam żeńskie końcówki. Chyba, że znowu się pomyliłaś i nie wiesz co piszesz.

Gość revlonka
Ja miałam 3 partnerów. Jedne miał naprawdę dużego penisa i był beznadziejny w łóżku. Trzeci miał małego a w łóżku sięgałam raju. Teraz moj facet ma średniego i też jest dobrze. Najlepszy był ten z malym penisem. Masz bardzo ograniczoną wiedze w tym temacie. Zaczynam powaznie mysleć że masz cipkę wiadro i do tego jak studnia bez dna skoro potrzeba ci mega kutasa by cos konkretnego poczuć. WSPÓŁCZUJĘ. Do tego twoje wypowiedzi i inteligencja....ŻAL naprawdę dziewczyno - dorośnij.

Gość gdfgdfgdfgdfg
wlazlem marzyć sobie możesz, ale niczym nikogo na poziomie nie oczarujesz. Z takim rynsztokowym słownictwem wiele kobiet od razu cię skreśli. Nawet nie widzisz co ty sobą reprezentujesz.

Gość revlonka
Przez takie pustaki jak Ty faceci myślą o tym że baby są puste PANOWIE mówię wam to szczerze - rozmiar nie ma znaczenia jesli wiecie do czego służy penis:)

gdfgdfgdfgdfg - daj se spokoj. nie pocieszaj sie. Dla kazdego wartosciowego faceta jestes zerem i nic tego nie zmieni

Gość gdfgdfgdfgdfg
revlonka JEDNO doświadczenie z małym i jedno z dużym i od razu jakieś wielkie wnioski. Tym bardziej, że ten duży był na samym początku jak jeszcze nie potrafiłaś cieszyć się seksem. Pewnie się spinałaś i dlatego było źle. Penisa też trzeba umieć przyjąć do środka tak żeby było komfortowo. Ile tego nie umie i potem się dziwią, że je boli jak normalnej długości penis jest głębiej. To nie wina faceta.

Gość revlonka
No skoro Ty masz cipę jak kanion to przyjmujesz wszystko jak leci. Mój partner z dużym penisem po prostu nic innego jak wsadzil wyjął nie umiał robić - myslal ze jak ma duzego to juz mam mega rozkosz. Głupie myslenie. Nie dosc ze chwalisz sie rozmiarem pochwy, przebiegiem to jeszcze robisz z siebie idiotkę - czerpiesz z tego satysfakcje czy jak?

Gość tak to widze
revlonka- pełny szacun jesteś prawdziwą kobietą która doskonale wie ze zeby osiągnąc super sex [odlotowy orgazm nie potrzeba do tego dużego człona tylko miłości ,ars amandi ,gościa który myśli jak kobiecie dać rozkosz i ona jemu też i na tym polega sex a nie kto ma większy organ -----------jest prawda jak swiat znana jeżeli mniej atrakcyjna kobieta chce zdobyć mena i rywalizuje z pięknością to kto wygrywa -------ta mniej bo nie ma kompleksów -----znam to z życia -----nie tylko ciałko jest ważne ...........

Gość gdfgdfgdfgdfg
Jak na razie to kto inny robi z siebie idiotę. Ja nie mam sobie pod względem budowy nic do zarzucenia, więc kiepskie sugestie.

Gość gdfgdfgdfgdfg
"jesteś prawdziwą kobietą która doskonale wie ze zeby osiągnąc super sex [odlotowy orgazm nie potrzeba do tego dużego człona tylko miłości" To ma być jakaś sugestia do tego, że tego faceta z małym kochała bardziej niż obecnego i dlatego z tamtym było lepiej? Hahahaha! :D

no i widzisz i tylko do tego sie nadajesz. tutaj gosc wyzej juz pisal. Tylko do ruchania.

Gość gdfgdfgdfgdfg
Oj mi_mi_sio_wy nawet jakbyś to napisał milej to nie zamierzam się spotykać z ludźmi z forum. Żeby była jasność to wchodzę tu żeby pogadać, a nie dla umówienia się na seks.

ale to nie zmienia faktu ze nadajesz sie tylko do ruchania

Gość revlonka
Sama piszesz o swoich wadach:P o dopasowaniu:P Dla mnie rozmiar nie ma znaczenia - jeśli oprócz pochwy kobieta ma trochę rozumu to doceni faceta nie tylko za rozmiar.

Gość gdfgdfgdfgdfg
wlazlem nadaję się również do innych rzeczy, ale z powodu tego, że do seksu również to jestem bardzo zadowolona. Założę się, że każdy facet byłby wniebowzięty jakbym się na niego nabiła. Do tego wielkie piersi jako niewątpliwy atut. Wielu chciałoby je zobaczyć bez stanika. Jestem dumna z tego, że do seksu się nadaję. Jakbym się nie nadawała to bym się martwiła.

Gość revlonka
śmieszy mnie takie samouwielbienie. Prawda jest taka,że leczysz tutaj swoje kompleksy albo podnieca cie pisanie o penisach bo to juz nie pierwszy raz.

Gość gdfgdfgdfgdfg
To nie wada tylko moje preferencje. Dla jednych ważne są lepsze odczucia w łóżku, a dla innych np. pozory i to jak inni ich widzą. Są kobiety, które nigdy nie chciałyby być z niższym od siebie facetem i jest ich całkiem wiele. One tak samo nie doceniłyby kogoś kto do ich preferencji nie pasuje mimo tego, że niższy facet też może mieć inne zalety i być świetny. Takie jest życie i nic się z tym nie zrobi. Dla jednych jest się skreślonym z góry za różne sprawy. Można skreślić nawet za palenie papierosów. Że np. jak facet jest fajny, ale pali to nic z tego nie będzie. Każdy ma prawo dobierać do siebie. Moje kryterium nie różni się bardzo od tych innego typu i nie jest wcale złe. Ma jak najbardziej sens, bo seks jest ważną częścią związku.

Gość katalinama
Ciekawe czy facet też jest zadowolony jak ładuje w taką jamę:D Tylko chlupot i dojki po pas:D Niezłe przeżycia:D Zgadzam się autorko - takie tępaki jak ty to tylko do dmuchania:D

autorko mowiac krotko jestes beznadziejna. Przejawiasz narcystyczne zachwanie, kompleksy tez masz z pewnoscia. Nie tylko do ruchania sie nadajesz, ale do garów czy ogolnie do sprzatania i uslugiwania mezczyznie. Bezwartosciowa sucz

Gość gdfgdfgdfgdfg
katalinama o facetów ty się nie martw. Nie mam żadnej jamy, a to, że duży penis tam się mieści to nic dziwnego. I dużo grubsza od penisa główka dziecka tam by się zmieściła jakby była potrzeba.

Gość katalinama
Pochwa po porodzie nie jest taka sama -z czasem się zmiejsza ale nie zawsze - podobnie hdy przyjmujesz tylko duze penisy - z czasem mięśnie wiotczeją i masz wiadro. TAkże współczuję autorko. EWIDENTNIE MASZ JAKIŚ PROBLEM ZE SOBĄ nikt normalny nie pisze w ten sposób.

Gość gdfgdfgdfgdfg
Co do usługiwania to ważne żeby to facet miał czym usługiwać w łóżku. Ty nie masz i przemawia przez ciebie zawiść do tych co mają. Od początku sugerowanie, że facetowi z dużym czegoś brakuje. Żałosna linia obrony.