Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Latte Macchiato*

Dieta hcg

Polecane posty

Gość *Latte Macchiato*

Czy jest ktos na tej diecie?

Jestem na tej diecie. Obecnie odbywam ju ż trzecią turę. I tura 23 dni spadek wagi 9 kg, po diecie przybyło 2 kg i stanęło, 6 tygodni przerwy jedzenie bez jakichkolwiek ograniczeń jadlam nawet pączki II tura 33 dni spadek wagi 12 kg, po diecie przybyło 2 kg i stanęło 8 tygodni przerwy bez zadnych ograniczeń III tura - jestem w trakcie już 9 dzień spadek wagi 4 kg. Diete przeprowadzam na prawdziwym hcg, nie jakiś homeopatycznych zastępnikach. Przypuszczam, zę te 2 kg co przybywają to poprostu wypełnienie organizmu pozywieniem i wodą. Na diecie dzięki hcg raczej nie czuje się głodu, hcg skutecznie wybiera sadło i zamienia je w kalorie. Chudnie się inaczej niż na innych dietach, ciało się formuje, tluszcz znika głównie w tzw. trudnych miejscach. Masz jakieś pytania? prowadze blog z przpisami na dania wg hcg http://hcgmenu.bloog.pl/

Gość *Latte Macchiato*
Dopiero teraz zauwazylam,ze jest jakas odpowiedz:) Tak malo jest o tej diecie w necie. Masz moze maila na tym swoim blogu? Zalezy mi na odpowiedzi od Ciebie. Chce sie doradzic. Pozdrawiam

Gość głąb kapuściany
Czyli to jest zwykłe 500 kcal?

Gość *Latte Macchiato*
No nie takie zwykle 500 kcal:) Masz wskazane ilosci i rodzaj produktow z ktorych komponujesz 500 kcal. I do tego masz krople HCG. Dzieki nim tracisz tluszcz w miejscach,gdzie przy zwyklych dietach mozesz pomarzyc. Ja nie wierzylam i sprobowalam. Szybko sie chudnie i ma sie mnostwo energii.

Gość głąb kapuściany
Ok... doczytałam. Nie dla mnie. Powodzenia 🖐️